Kablonet pişmanlıktır. 2 yıl öncesine kadar iyiydi ama sonrasında yaşanan ping artışı ve paket kaybından ötürü ben Netspeed'e geçtim. Size tavsiyem altyapınız neyi destekliyorsa ona göre firmalardan paket bakmanız. Zaten taahhüt gibi şeyler artık eskisi gibi yok. Ayrıca binadaki kutudan sizin kapıza gelen DSL kablosunda sıkıntı var ise hangi ISS'ye geçerseniz geçin yine de sorun yaşarsınız tavsiyem bir elektrikçiyle anlaşıp yaptırmanız.

Kablonet pişmanlıktır. 2 yıl öncesine kadar iyiydi ama sonrasında yaşanan ping artışı ve paket kaybından ötürü ben Netspeed'e geçtim. Size tavsiyem altyapınız neyi destekliyorsa ona göre firmalardan paket bakmanız. Zaten taahhüt gibi şeyler artık eskisi gibi yok. Ayrıca binadaki kutudan sizin kapıza gelen DSL kablosunda sıkıntı var ise hangi ISS'ye geçerseniz geçin yine de sorun yaşarsınız tavsiyem bir elektrikçiyle anlaşıp yaptırmanız.

Apartmandaki kutudan odama kadar CAT6 çektirmiştim zaten. Aslında internet olarak bir sıkıntım yok tek sorunum fiyatı. Yukarıda da bahsettiğim gibi Netspeed de 66 Mbps için 450 TL ödüyorum ama tekrar Netspeed'in kendi sitesinde aynı paket 299 TL.

Hangi firma olursa olsun ölçüm ve test yapmadan paket almıyorum mümkün olursa sözleşme de yapmıyorum sonradan sıkıntı yaşamayalım telefonda hızınız çok güzel diyorlar ama yeri geliyor bir tane film izletmiyor vs.

Hortlatma gibi olacak ama, burayı okuyan herkes bilsin; DOCSIS ya da fiber yoksa geçmeyin. VDSL ve ADSL'de operatörün hiçbir önemi yok. Her şey altyapınıza bağlı.