Kas kütlesi kazanmadan nasıl kilo verilir?

AbdullahT

Çalışkan
Arkadaşlar vücutta yağları yakmak istiyorum. İnce bir bel istiyorum fakat sorunum şu ağırlık kaldırıp spor yaparsam proteinli beslenirsem bana vücuttaki yağları kaybedip kas kütlesi kazanacağımı ve vücudumun incelmeyip kollarımın daha çok büyüyeceğini söylediler. Ben kas kütlesi kazanmadan tüm vucudumu inceltmek ve yağlardan arındırmak istiyorum. Gerekirse ilaç vs alabilirim. Tavsiyeleriniz var mı? İnebildiğim en az yağ oranına inmeye hazırım.

Arkadaşlar vücutta yağları yakmak istiyorum. İnce bir bel istiyorum fakat sorunum şu ağırlık kaldırıp spor yaparsam proteinli beslenirsem bana vücuttaki yağları kaybedip kas kütlesi kazanacağımı ve vücudumun incelmeyip kollarımın daha çok büyüyeceğini söylediler. Ben kas kütlesi kazanmadan tüm vucudumu inceltmek ve yağlardan arındırmak istiyorum. Gerekirse ilaç vs alabilirim. Tavsiyeleriniz var mı? İnebildiğim en az yağ oranına inmeye hazırım.
Eğer dediğin şekilde zayıflarsan çubuk kraker gibi bir görüntün olur ve sürekli her bölgende deri sarkması problemleri ile uğraşırsın.

Sen zaten kilo vereceğin için her türlü kalori açığı vereceksin. İnsan kalori açığı bırakınca kas kütlesi gözle görülecek kadar kazanmaz o yüzden normal şekilde sporunu yap. Sadece zayıflamak için ağırlık çalışmaya gerek yok o ayrı konu.

Kalori açığı oluşturup sağlıklı beslenme ve spor harici yapabileceğin bir şey yok, aksi takdirde deri sarkması-deride çatlaklar ve kas kaybı yaşarsın.

Birkaç ay spor yapmayla da vücudun balon gibi olur diyenlere de fazla aldırış etme, uzun iş onlar.
İlaçlara bulaşma, karaciğer-böbrek iflası ve mide kanaması yaşayabilirsin, hormonel değişiklikler de hayatını karartır.

Açıkcası belimden çok şikayetçiyim ya aynı kalırsa incelmez diye korkuyorum. Genetik olarak böyle bir şey var mı? Balık etli mevzusu düzelebilir mi?

Garip bir karar, sadece proteinli beslenmek kolları büyütmez ki? Ekstra bir çaba lazım.

Açıkcası belimden çok şikayetçiyim ya aynı kalırsa incelmez diye korkuyorum. Genetik olarak böyle bir şey var mı? Balık etli mevzusu düzelebilir mi?
Belinin yapısı kalınsa istersen %1 yağ oranı yap incelmez etrafındaki yağlarını yakarsan incelme yaşanır. Benim sana tavsiyem şu 200-300 kalori açık bırak oldukça proteinli beslen hem belin incelir hemde güzel bir vücudun olur.

Geri
Yukarı Alt