Kayseri olayı ile ilgili resmi açıklamalar geldi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 930
  • Etiketler Etiketler
    kayseri
Dedik o kadar. Bu ülkede her şey bastırılıyor ve muhalefete suç atılıyor. Özdağ bile Tweet atmisti "evinize dönün yoksa suçlayacaklar" şeklinde.

Bundan ayrı olarak bu işin çözümü zaten şiddet değildi. Halk istemiyor ama duzgunce protesto da yapmiyor, sadece bir olay olduğunda 1 gün 2 gün sinirleniyor sonra bitiyor ve başa donuluyor.

Sur... Şey pardon Türkiye'nin Cumhurbaşkanı'ndan beklenen aciklama şasirdik mı? Hayır.

Umarım Suriyeli sapık cezasını çeker.
Bir Türk'ün evini yakan diğer Türklere de hem hapis cezası. Hem de masrafları ödeme cezası verilmeli.
Diğer Suriyelilerin mağazalarını yakan kişilere de aynı ceza verilmeli.

Adalet bir suçlu için işleyip diğeri için işlemezse suç teşvik edilmiş olur.

Son düzenleme:
Kimse bize karışamaz, her şeyi biz yaparız, en doğru biz varız, biz eleştirilemeyiz, biz ne yapıyorsak doğrudur, ülke batıyorsa vardır bir bildiğimiz.

Ulan halk artık nefret ediyor sizden. Din ile çaldınız, insanların haklarını yediniz, arabalarda uyuşturucu çektiniz, yeter be vallahi. Gidin kardeşim gidin.

Suriyelilerin mağazası mı yanmış oha çok üzüldüm hemen psikiyatriste antidepresan almaya gidiyorum bu beni derinden yaraladı. (!)

Suriyelilerin mağazası mı yanmış oha çok üzüldüm hemen psikiyatriste antidepresan almaya gidiyorum bu beni derinden yaraladı. (!)
Vandalizmi savunmam ben. Başka birinin işlediği suç için senin mağazanı yaksalar memnun kalacaksın herhalde.

Bir Türk'ün evini yakan diğer türklere de hem hapis cezası. Hem de masrafları ödeme cezası verilmeli.
Türk mü suçlu oldu? Bu kadar hayat pahalılığını protesto etselerdi kim bilir neler diyecektiniz türkü sevmek bu kadar mı zordu onları anlamak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…