Mesajın devamını kavramanı öneririm Emirhan. Sahiller Suriyeli doluysa kimin suçlu olduğu ve kimin neler yapması gerektiği çok açık.

Dostum, dalga mı geçiyorsun? Söyledim yapılabilecek şeyleri. Bu zaten hükümetin suçu, ben bunu inkar etmiyorum. Arkadaş diyor ki 'CHP Belediyesi şunu yaptı, bunu yaptı,' ben de bundan bahsediyorum. Radikal kararlar almadılar, sadece son zamanlarda Afyon gibi bazı şehirlerde suya zam gelmiş, Suriyelilere bunu söylüyorlar ama uygulanırsa güzel bir şey mesela.

Çünkü sen veya ben gidip de Suriyeliye ne kadar su faturası geldiğine bakmayacağız tabii ki. Belki de siyaset ve oy için söylüyordur. Hani şunu diyorum, yine Suriyelileri göndermek istiyordur ama suya Suriyeliler için zam lafını siyasi olsun diye lafta söyleyip uygulamamış da olabilir. Eğer bir kanıt çıkarsa sosyal medyaya, helal olsun derim. Keşke Zafer Partisi 1-2 belediye alsaydı, herkese ders verirdi.

Dostum, dalga mı geçiyorsun? Söyledim yapılabilecek şeyleri. Bu zaten hükümetin suçu, ben bunu inkar etmiyorum. Arkadaş diyor ki 'CHP Belediyesi şunu yaptı, bunu yaptı,' ben de bundan bahsediyorum. Radikal kararlar almadılar, sadece son zamanlarda Afyon gibi bazı şehirlerde suya zam gelmiş, Suriyelilere bunu söylüyorlar ama uygulanırsa güzel bir şey mesela.

Çünkü sen veya ben gidip de Suriyeliye ne kadar su faturası geldiğine bakmayacağız tabii ki. Belki de siyaset ve oy için söylüyordur. Hani şunu diyorum, yine Suriyelileri göndermek istiyordur ama suya Suriyeliler için zam lafını siyasi olsun diye lafta söyleyip uygulamamış da olabilir. Eğer bir kanıt çıkarsa sosyal medyaya, helal olsun derim. Keşke Zafer Partisi 1-2 belediye alsaydı, herkese ders verirdi.

Emirhaaaan emirhan;

Belediyelerde tabela olsun, ruhsat olsun vermeyince suri'ler gidip şikayet ettiler sonra mülkiye müfettişleri gönderildi o belediyelere. Sen hala belediye diyorsun.

İçimizde kimler var kayıtları bile doğru düzgün değil.

Zafer Partisi he aslan parçası. Son seçimde ne aldığını gördük. Ümit Özdağ mülteciler konusunda sonuna kadar haklı ama maalesef kadro partisi olamadılar. Tek adam sıkıntısı orada da var.

Önce partini eleştir.

Ahahah. Bahaneye bak, siyahi insanlar çok mu düzgün insanlarmış? Birisi Emir Hoca'ya ABD'deki ve Fransa'daki siyahilerin yaptıkları taşkınlıkları izletsin de arada seçim yapacağına ikisinin de gitmesi gerektiğini savunsun.
1719828485997.webp
AUUU

Ahahah. Bahaneye bak, siyahi insanlar çok mu düzgün insanlarmış? Birisi emir Hoca'ya ABD'deki ve Fransa'daki siyahilerin yaptıkları taşkınlıkları izletsin de arada seçim yapacağına ikisinin de gitmesi gerektiğini savunsun.
Eki Görüntüle 61346auuu

Biz ABD'de mi yaşıyoruz? Oradaki siyahiler’den bize ne? Türkiye'deki zenciler o kadar büyük bir problem değil. Bence bizim asıl problemimiz Afgan ve Suriyeliler. Eğer Kuzey Kore değilsen, ülkende mülteci sıfır olmaz; zaten illaki olacak. Ama bu kadar taşkınlık ve sorun çıkartan ilk ırk hangisiyse, onları ülkenden göndereceksin.

Seçimde seç sonra istifa de. Böyle şey mi olur? Erdoğan'ın yanındayım.

Protesto yapılarak halk istifaya zorlayabilir bu normaldir geçte olsa farkına varmalari bence gayet iyi bir şey kayserilileri tebrik ediyorum.

Eki Görüntüle 61257

%67 ile seç, sonra da protesto et. Bomboş iş, birkaç güne Erdoğan halkın gönlünü yine kazanır. Kazanması da pek zor görünmüyor. :)

Bu arada Kılıçdaroglu aday oldugu için kazandı RTE yoksa 2023 CB seçimi bizimdi belediyeden belli zaten.

Niye? Bizim yapamadığımız şeyleri yaptılar diye mi? Adamlar AKP'li olabilir ama CHP'lilerin yapamadığını yaptı. Avrupa'da bunu muhalif partili insanlar yaptı ama Türkiye yine her zamanki gibi bir garip ülke.
AKP'yi gönderecekse gene akpliler gönderecek bence. 😄

Son düzenleme: