Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.

Testo Unit

Üstün
Makaleler
4
Sanki bugün birden trol üyeler ve konular çoğalmaya başladı gibi. Kuralların sıkılaştırıp ilk haftalardaki gibi düzgün ortamın korunması taraftarıyım. Trollük yapan üyelere 2-3 saat ceza değil, IP ban atılmalı direkt. Tam trollük yapmayan ancak saçma konu açanlara da 1 saatlik uyarı gelebilir. Yoksa buranın sonu da diğer forumlar gibi olabilir.

Artı 58 Eksi
Kitle inanın hiç önemli değil. İşini iyi yapan moderasyon olursa hiç sıkıntı yaşamayız. Belki saçma olacak ama Technopat çiftlik gibiydi. Vay efendim cümle sonuna nokta mı unuttun al sana 1 saat ban. Konu içerisinde bir şey mi merak ettin soru mu sordun, al sana 1 gün ban. Moderasyon hakkında blog mu yazdın al sana 1 hafta ban. Böyle saçma sapan adamların arasında hayatta kalmaya çalışıyorduk.
Demem o ki moderasyon kalitesi çok önemli...

EKLEME: En son 1 yıl ban yedikten sonra hesabımı silip yaptıklarını mantıklı bulduğum Recep Baltaş'ın yanında yerimi aldım;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Diger fotumlar derken? Bence troll olmalari sorun teskil etmiyor goz ardi edebilirsiniz troll oldugunu dusunuyorsaniz. Bence yarari var siteye trafik cogalir. :)

Kitle inanın hiç önemli değil. İşini iyi yapan moderasyon olursa hiç sıkıntı yaşamayız. Belki saçma olacak ama Technopat çiftlik gibiydi. Vay efendim cümle sonuna nokta mı unuttun al sana 1 saat ban. Konu içerisinde bir şey mi merak ettin soru mu sordun, al sana 1 gün ban. Moderasyon hakkında blog mu yazdın al sana 1 hafta ban. Böyle saçma sapan adamların arasında hayatta kalmaya çalışıyorduk.
Demem o ki moderasyon kalitesi çok önemli...
Moderatör işini yapmış. İşini yapanı eleştirirsen asıl çiftlik olur.

Ben trolleri savunmuyorum. Kaldıki tanıdığım çoğu troll 18 yaşından büyüktü.

Norm Ender'in Eksik etek açıklaması gibi oldu :D.