Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Çok yakın sandigim bir kiz arkadasim vardi. Normal bildigimiz arkadaş. Ben bu kizla 3 yıldır falan arkadaştim. Pek vakit gecirmezdik ama arkadastik işte.

Sonra geçen yıl bu kız benimle konuşmak istemediğini belirtti bir seyden dolayı. Ustelemedim tamam dedim. Aradan bir yıl yakın vakit geçti bu kız bana yazdı ben seni yanlış degerlendirdim özür dilerim diye. Tamam dedim ama çok konusmadim. O biraz konustu sonra o da birakti. Aylarca konusmadik.

Bana laf atti okulda onunden geçerken birkaç kez. Dalga geçti. En son da bütün arkadaslariyla konuşurken ben yanında geçiyordum. Aa neyse susalim duyar simdi diye sesini yukseltti benim duymam için. Aynı gün bana yazdı naber nasılsın diye. Bugün de beni aradı doğum gunun kutlu olsun dedi. Bulusalim falan dedi. Tamam dedim ama ben bi killandim. Acaba bir planı falan mi var?

Ayrıca bu kız konustugu arkadaslari ile önceden düşmandi. Ben ise her biri ile arkadastim. Sonra hepsi ile aram bozuldu. Sonra aramin bozuldugu bu kızların hepsi arkadaş oldu. Bu da çok aklımi karistiriyor. Akillarinca benim üzerime oyun falan oynayip beni rezil falan mi etmek istiyorlar?

Zorbanın teki. Zorbalayarak eğlendiğini sanıyor bu kadar. Siz de altta kalmayın, gerektiği yerde gerektiği cevabı yapıştırın.
Mesela @Astronotarda arkadaşın dediği gibi görüşmek istememek bunun en güzel cevabıdır.
Aslında ben başıma böyle bir şey gelse (daha ağırları gelmişti) direkt olarak kıza sürekli atıp tutabileceği bir oyuncak olmadığımı ve bir daha benimle konuşursa şikayet edeceğimi söylerdim. Ama tam olayı bilmiyorum o yüzden kaba olacağını düşündüm.

Umursamaz tavırların kendisini rahatsız etmiş belli ki. Kaç yaşındaydınız?

Lise son. @shockedblackguy

Neden sürekli sustun ki? Kız seni avcunun içinde sürekli rahatsız edebileceği biri olarak görüyor. Seninle tekrar konuşmak isterse onunla görüşmek istemediğini söyle bence.

Bulusalim dedi tamam dedim işte. Merak ediyorum bayağı. Bir de canım sıkılıyor bu aralar. Bu yuzden kabul ettim. Hem reddetmek pek huyum değil. Musaitsem davet edildigim yere giderim.

Son düzenleyen: Moderatör: