yusufumm07

Üstün
Türk Telekom’un 50 Mbps paketini kullanıyorum ve bundan başka hız alamayacağımı söylüyorlar. İnanasım gelmiyor. Kocaeli/Kartepe’de yaşıyorum ve bina 8–9 yıllık bir site; hız konusunda gerçekten doğruyu söylüyorlar mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternete, internet altyapı sorgulama yazarsanız birçok web sayfası çıkacaktır. Herhangi birinden adres bilgilerini tek tek girerek bulunduğunuz konumun desteklediği internet hızını görebilirsiniz.

Web sitelerinde gördüğünüz hız paketleri veriliyor ama altyapının gerçekten o hızı destekleyip desteklemediğinden emin değilim. Bilen arkadaşlar beni de aydınlatırsa memnun olurum. Ben de alt yapı sorgulama yaptığımda 100 Mbps çıkıyor ancak sadece 80 alabiliyorum, sanırım alt yapıdan kaynaklı.

Web sitelerinde gördüğünüz hız paketleri veriliyor ama altyapının gerçekten o hızı destekleyip desteklemediğinden emin değilim. Bilen arkadaşlar beni de aydınlatırsa memnun olurum. Ben de alt yapı sorgulama yaptığımda 100 Mbps çıkıyor ancak sadece 80 alabiliyorum, sanırım alt yapıdan kaynaklı.
TurkNet sorgulattım 100 çıktı.

Saha dolabına uzaklığından. 200+ ise zaten 75 görmek imkansızlaşmaya başlıyor.
Tamam hocam TurkNet sorgulama yaptığımda niye 100 çıkıyor o zaman? Pek anladigim konular değil merak ediyorum

Son düzenleme:
TurkNet sorgulattım 100 çıktı.

Tamam hocam TurkNet sorgulama yaptığımda niye 100 çıkıyor o zaman? Pek anladigim konular değil merak ediyorum
Çünkü onlar dolaba gelen hızı gösteriyor. Binaya gelen hız için modem arayüzündeki hat değerlerine bakmak lazım. Tabi diğer firmaların kendi fiber altyapısı yoksa.