Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Çok ilginç bir süreç oldu; öyle ciddi de geçirmedi. Aşıları da yaptırmıştık.Bizde hiç dikkat yoktu, herkes günlük yaşantısına devam ediyordu bende dahil.
Çok ilginç bir süreç oldu; öyle ciddi de geçirmedi. Aşıları da yaptırmıştık.Bizde hiç dikkat yoktu, herkes günlük yaşantısına devam ediyordu bende dahil.
Bazı şeyler dünyadaki şeylerin değişmesi için lazım oluyor. Corona bunun örneklerinden biri.Halk olarak, 'kesinlikle yapay bir virüs' deyip kanıtlar ile destekleyebilecek imkanlara sahip değiliz. Burada biraz mantığı çalıştırmak gerek ve kendi perspektifimden bir yorum yapacağım. Dünya kontrolünü sürekli olarak bazı güçler ele geçirmeye çalışıyor, bu bütün dünya'yı ele geçirmek anlamında değil öyle kahve muhabbetleri gibi. Kimisi bir alana, kimisi öbür alana hükmetme derdinde. Nüfusu azaltmayı istemeyen hiçbir güç yok neredeyse. Sadece nüfusu azaltmak da değil, daha önemlisi nüfusu kontrol edebilmek. Bu virüs ile sistemin işleyişinde bir sürü değişiklik oldu, insanlar 2020 öncesi kadar mutlu hissetmiyorlar. Bunun sebebi koronavirüs değil, aracısı koronavirüs. Yani böyle bir olaya zaten htiyaç vardı, o yüzden eğer doğal bir virüs ise bile yapay yollarla yayılımının artırıldığına eminim.
Bunun yapay bir virüs olduğunu, aşıların da sahte olduğunu söyleyenlerle aynı ortamda bulunmak beni rahatsız ediyor maalesef. Böyle her şeye komplo teorisi kafasıyla bakan, bilimi falan tamamen yok sayan insanlarla aynı ortamı paylaşmak da, muhabbet etmek de cidden çok yorucu oluyor.Ben Koronavirüs'ün yapay bir virüs olduğunu düşünüyorum, bir an da ortaya çıkması felan bence garip.