Çözüldü Kurulum ekranında mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Asphodel
Mavi kurulum kısmında sıkıntı yok.

IMG_20240614_012208.webp

BIOS'u atlayıp bu kısımda %33 olunca kasmalar başlıyor ve mavi ekran atıyor.

3 gün önce aynı flash bellek ile kurulum yapmıştım aynı ISO ile sıkıntı olmadı ondan önce farklı bir ISO ile denediğimde yine mavi ekran yemiştim.

Mavi ekran atmadı ama 25 dakikadır %33 (Şu an tekrardan mavi ekran attı.)
IMG_20240614_012858_1.webp

M.2 SSD kullanıyorum Kioxia exercia.

XMP veya EXPO açık mı? Açıksa kapatıp öyle dene.

Kapalı şekilde gerçekleştirdim işlemleri.

Disk sorunu denilmiş birkaç yerde ama bad sector çıkmadı hiç yaptığım testlerde başka bir flash ile daha denedim yine %33 olduğunda takılıyor garantiye göndermeyi düşünüyorum SSD'yi.

Son düzenleme:
Mavi kurulum kısmında sıkıntı yok.

Eki Görüntüle 56198

BIOS'u atlayıp bu kısımda %33 olunca kasmalar başlıyor ve mavi ekran atıyor.

3 gün önce aynı flash bellek ile kurulum yapmıştım aynı ISO ile sıkıntı olmadı ondan önce farklı bir ISO ile denediğimde yine mavi ekran yemiştim.

Mavi ekran atmadı ama 25 dakikadır %33 (şu an tekrardan mavi ekran attı.)
Eki Görüntüle 56199
M.2 SSD kullanıyorum Kioxia exercia.
Hocam ISO'yla alakalı olabilir mi acaba? Belki hatalı yazılmıştır flash belleğe, veya halihazırda yazılı ISO bozulmuştur ve bir sorun yaratıyordur. Format flashını baştan yazmayı dener misiniz?

Hocam ISO'yla alakalı olabilir mi acaba? Belki hatalı yazılmıştır flash belleğe, veya halihazırda yazılı ISO bozulmuştur ve bir sorun yaratıyordur. Format flashını baştan yazmayı dener misiniz?

Hard disk ile kurulum başarılı.
Yazdırmak için kardeşimin laptopunu kullanıyordum o olmadığı için denemedim HDD ile kuruldu şu an.

IMG_20240614_094358.webp

IMG_20240614_094408.webp

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt