ozifisek

Uzman
Yer
Bursa
1772449969164.webp

Örnek olarak bu sayfa ilk sayfaya kıyasla daha mı önemli? Oyun açık olmalı mı?

Ekstra olarak oynadığım plateup ve lol vardı onlarda herhangi bir sıkıntı yaşamadım ve fifa ile rematch adlı bir oyun.Fifada genel herkeste olan sorunları yaşıyordum.
Dediğim gibi LatencyMon sonuçlarınızda bir anormallik yok. Düzgün çalışan üç dört oyununuz da varsa sisteminizden şüphelenmenize gerek yok. Oyun optimizasyonu, internet vs. kaynaklı bazı oyunlar diğerleri kadar akıcı hissettirmiyor olabilir. Sorun yaşadığınız oyunlara dair konu açarsanız, ince ayar önerisinde de bulunuruz.

Dediğim gibi LatencyMon sonuçlarınızda bir anormallik yok. Düzgün çalışan üç dört oyununuz da varsa sisteminizden şüphelenmenize gerek yok. Oyun optimizasyonu, internet vs. kaynaklı bazı oyunlar diğerleri kadar akıcı hissettirmiyor olabilir. Sorun yaşadığınız oyunlara dair konu açarsanız, ince ayar önerisinde de bulunuruz.
Aslında direkt valorantta yaşıyorum bu sorunu dediğim gibi diğer arkadaşlarımın evinde oynadığımda tertemiz olan ve sürekli aynı şekilde akan oyunu benim evimde ve bilgisayarımda aynı görüntüyü alamıyorum.

Aslında direkt valorantta yaşıyorum bu sorunu dediğim gibi diğer arkadaşlarımın evinde oynadığımda tertemiz olan ve sürekli aynı şekilde akan oyunu benim evimde ve bilgisayarımda aynı görüntüyü alamıyorum.
Önemli bir detay verdin. O taktirde direkt elektriksel bir sorun olabilir. @ggbye, Online UPS ile bu sorundan kurtuldu. Ben de aldım ama herhangi bir faydası olmadı. Denemek lazım. Kaldı ki sende lokasyon farkı ile düzelme oluyorsa elektriksel olma ihtimali artıyor. Tabii ki offline (internetten bağımsız), aynı mouse ile test edip iyileşme gördüğünü varsayıyorum.

Önemli bir detay verdin. O takdirde direkt elektriksel bir sorun olabilir. @ggbye, online UPS ile bu sorundan kurtuldu. Ben de aldım ama herhangi bir faydası olmadı. Denemek lazım. Kaldı ki sende lokasyon farkı ile düzelme oluyorsa elektriksel olma ihtimali artıyor. Tabii ki offline (internetten bağımsız), aynı mouse ile test edip iyileşme gördüğünü varsayıyorum.

Şu an 577 sürücüsünü DDU ile kurdum görüntüde iyileşme arttı gecikmede de birazcık azalma var lakin oyunum bir süreliğine donup tekrar geri geldi anlamadım nedendir.

Şu an 577 sürücüsünü DDU ile kurdum görüntüde iyileşme arttı gecikmede de birazcık azalma var lakin oyunum bir süreliğine donup tekrar geri geldi anlamadım nedendir.

Gerekirse sistemi satacağım ve o parayla buradaki dostların yardımıyla yeni sağlıklı bir sistem kurmaya tenezzül edeceğim ama RAM fiyatları gözümü gerçekten korkutuyor.

Bilgisayarı yeniden başlat, donmalar geçtiyse 577 kullanmaya devam et.

Aslında direkt Valorant'ta yaşıyorum bu sorunu dediğim gibi diğer arkadaşlarımın evinde oynadığımda tertemiz olan ve sürekli aynı şekilde akan oyunu benim evimde ve bilgisayarımda aynı görüntüyü alamıyorum.

Arkadaşının evinde kendi kasanı test edip bu sonucu almadın mı? Eğer öyle ise ilk şüphelenmen gereken şey ev elektriği olmalı.

Son düzenleme: