Lenovo LOQ laptop ekranında bozulmalar oluyor

alestaaTo

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar, öncelikle konuyu hangi alanda açacağıma tam olarak emin olamadım. Bu görsel sorunu LOQ 15 irh8 cihazımda %45 NTSC 1080p 144Hz ekranlı modelde gördüm. Ancak DLDSR 1.78X'i etkinleştirdiğimde ve 2560x1440 çözünürlüğü seçtiğimde bu sorunlar çözülüyor.
Şu anda en son NVIDIA sürücüsünü kullanıyorum. Konuya ilişkin önerilerinizi bekliyorum. Ek olarak bir not düşmek gerekirse cihazımın panelinde ghosting olduğu fark etmiştim. Teknik ekip gerekli tüm yazılımsal müdahaleleri yapmasına rağmen sorun çözülmedi ve donanımsal denildi. Şu anda Türkiye'de olmadığımdan bu yaz en kısa zamanda servise göndermeyi planlıyorum. Tüm bunlar ışığında sizce bu yaşadığım sorun ghostingten kaynaklı mı yoksa başka sebebi olabilir mi?

IMG_8554.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kaynaklı olabilir, deneyebilirsanız iGPU üzerinde de deneyin. Sekizinci nesil LOQ'ların ekranları pek iyi değil.

Hocam konuyu hortlattım kusura bakmayın. Bir sorum olacaktı: Peki bunları servise yollasak etkili sonuç alır mıyız? Şahsen ben satın aldığım mağzaya gidip durumu izah ettim garanti kapsamında olduğunuda hesaba katarak servis oluşturuldu sizce panel değişimi gibi bir durum veyahut nasıl bir çözüm yolu izlenir.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt