Arkadaşlar elim ayağım birbirine girdi, durduk yere monitörümden oldum. Bir talep oluşturdum Hepsiburada'ya, o talebi yapıştıracağım, okursanız derdimi anlayacaksınız. Ekstra ne yapmam lazım bilmiyorum.
"07.20.2026 tarihinde BDH Bilişim garanti kapsamında Lenovo Legion R27qe monitörümü teslim aldı. Şikayetim, monitörün günde 3-4 kez ekranı 5-10 saniyeliğine gidip geri gelmesiydi. Monitörü servise yolladım; servis, yurt dışından parça istedi, 2 hafta falan sürdü bu süreç. Sonra ‘'makinenizin onarımı tamamlandı ve size gönderilmek üzere hazırlanıyor. Güvenli paketleme yapıyoruz ve yakında takip bilgilerini içeren gönderi onayını alacaksınız." şeklinde güncelleme geldi ve kargoya verildi bilgisi verildi. Bana gelen kargoda ürünüm yoktu, sadece ürün değişim formu kağıdı çıktı kargodan. Yani bana bilgilendirme yapılmadan servis tarafından iade/değişim kararı verildi. Böyle bir karar verileceğini bilsem, ürünün tamirini istemem ve geri alırdım servisten monitörü.
Ürünü 27 Mayıs 2025'te Hepsiburada satıcısından aldım ve fiyatı 7.124 TL idi. Şu an ise sizin sitenizde 39.227,50 TL'ye Koçlar Grup Ticaret satıcısı tarafından satılıyor. En ucuz ise İdefix sitesinde Prime satıcısı tarafından 12.999 TL'ye satılıyor.
Benim talebim, elinizde varsa ya bu modelin aynısından ya da benzer kalitede (en az 2K çözünürlük, 180 Hz yenileme hızı olan) bir monitör ile değişimini istiyorum. İade kararı çıkarsa, güncel fiyat farkının karşılanmasını (12.999 TL) ya da benzer kalitedeki (2K, 180 Hz) monitörlerin fiyat ortalaması kadar iade yapılmasını istiyorum. 7.124 TL iade yapılacaksa, red ediyorum iadeyi çünkü bu fiyata benzer kaliteyi bırakın, 2K monitör bile alamam enflasyondan dolayı.
Lütfen karar vermeden önce bana danışın."
Düzeltmem gereken bir şey var mı talepte ya da farklı yapmam gereken bir şey?