Nötr. Bana karışmazlarsa bende onlara karışmam.İnsanların eş cinsel olmasına karşı nasıl bir tutum sergiliyorsunuz?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?windows10userc
Uzman
Saygı duyuyorum ancak benimle muhattap olmasalar daha iyi.
- Makaleler
- 7
Herhangi bir cinsiyete ve cinsel eğilime karşı nefret söylemi, kötü söz, cinsiyetçi imalar, metinler ve bunların savunulması ceza nedenidir.
Saygı duymuyorsanız Techolay Sosyal'de de işiniz yok
Hala göze sokma muhabbetinden bahsedenler var. Kadın ve erkeğin el ele tutuşmasından rahatsız olmuyorsan diğeri de rahatsız etmemeli. Göze sokulan nefret mi yoksa LGBT mi? Bir dönüp bakın. Özellikle 18 yaş altı olanlar. Bu nefreti internetten mi edindiniz? Hiç eşcinsel arkadaşınız oldu mu?
Saygı duymuyorsanız Techolay Sosyal'de de işiniz yok
Hala göze sokma muhabbetinden bahsedenler var. Kadın ve erkeğin el ele tutuşmasından rahatsız olmuyorsan diğeri de rahatsız etmemeli. Göze sokulan nefret mi yoksa LGBT mi? Bir dönüp bakın. Özellikle 18 yaş altı olanlar. Bu nefreti internetten mi edindiniz? Hiç eşcinsel arkadaşınız oldu mu?
mustaine
Üstün
Seve seve atılabilirim düşünce özgürlüğünün olmadığı yerlerde işimiz yok. LGBT'ye saygı duymuyorum.Herhangi bir cinsiyete ve cinsel eğilime karşı nefret söylemi, kötü söz, cinsiyetçi imalar, metinler ve bunların savunulması ceza nedenidir.
Saygı duymuyorsanız Techolay Sosyal'de de işiniz yok![]()
- Makaleler
- 4
Saygı duyuyorum. Benim ne bir geyle derdim tasam olur, ne lezbiyenle, ne de transla. İsteyen istediğini yapar. Ama burada takıldığım ince bir nokta var. O da bunun göze sokulması.
Ya tamam geysin anladım eyvallah da, niye bunu göze sokma ihtiyacı duyuyorsun ki? Bunu spesifik olarak söylemenin mantığı ne ki? Yok bence. Onun dışında bunların hiçbiri beni bağlamaz. Sonuçta bunlar çıkıp size soykırım uygulamıyor.
Bazı insanların bu tarz kişiliklerden nefret etmesinin sebebi bence bunun "Özgürlük" adı altında fazla göze sokulmasıdır. LGBT bireylerinin bir kesiminde böyle bir şey var evet.
@Yonga seni iğnelemek istemem ama beğenme atmanın sebebini tam olarak anlayamadım. "Saygı duymuyorum" diyene beğenme atıyorsun, hadi onu geçtim. İyi de saygı duyana neden? Anladığım kadarıyla attığın mesajda bu göze sokulma muhabbetinin konuşulmasından yakınmışsın. Bence sen bazı şeyler fazla genelliyorsun. Ya da dediklerimi çok yanlış anlamışsın. İsteyen istediğini yapar. Ben çıkıp da bunu eleştirmem. Ben daha çok "Ben geyim ulan anlıyon mu?!" tarzında tribe girenlere laf söylüyorum. Yoksa özgürlük onların elinde elbet. Ha bir de takipten çıkmışsın gördüğüm kadarıyla. Neyse bir şey demeyeceğim daha. İşine gelince beğen, gelmeyince beğenme. Çok güzel, böyle devam et.
Ya tamam geysin anladım eyvallah da, niye bunu göze sokma ihtiyacı duyuyorsun ki? Bunu spesifik olarak söylemenin mantığı ne ki? Yok bence. Onun dışında bunların hiçbiri beni bağlamaz. Sonuçta bunlar çıkıp size soykırım uygulamıyor.
Bazı insanların bu tarz kişiliklerden nefret etmesinin sebebi bence bunun "Özgürlük" adı altında fazla göze sokulmasıdır. LGBT bireylerinin bir kesiminde böyle bir şey var evet.
@Yonga seni iğnelemek istemem ama beğenme atmanın sebebini tam olarak anlayamadım. "Saygı duymuyorum" diyene beğenme atıyorsun, hadi onu geçtim. İyi de saygı duyana neden? Anladığım kadarıyla attığın mesajda bu göze sokulma muhabbetinin konuşulmasından yakınmışsın. Bence sen bazı şeyler fazla genelliyorsun. Ya da dediklerimi çok yanlış anlamışsın. İsteyen istediğini yapar. Ben çıkıp da bunu eleştirmem. Ben daha çok "Ben geyim ulan anlıyon mu?!" tarzında tribe girenlere laf söylüyorum. Yoksa özgürlük onların elinde elbet. Ha bir de takipten çıkmışsın gördüğüm kadarıyla. Neyse bir şey demeyeceğim daha. İşine gelince beğen, gelmeyince beğenme. Çok güzel, böyle devam et.
Son düzenleme:
Saygı duyuyorum ama desteklemiyorum.İnsanların eş cinsel olmasına karşı nasıl bir tutum sergiliyorsunuz?
mustaine
Üstün
Özgürlük isteyerek senin benim özgürlüğümü kısıtlıyorlar.Saygı duyuyorum. Benim ne bir geyle derdim tasam olur, ne lezbiyenle, ne de transla. İsteyen istediğini yapar. Ama burada takıldığım ince bir nokta var. O da bunun göze sokulması.
- Makaleler
- 1
Birey olarak saygı duyarım, farklı bir yönelime sahip diye hor görmem. Fakat ülkemizdeki LGBT'i hareketi rayından çıkmış durumda. Yaptıkları yürüyüşler, attıkları sloganlarla insanda bir iticilik uyandırabiliyorlar. Yurtdışındaki yürüyüşlerini falan izliyorum hiç öyle sıkıntılı durumlar görmüyorum. Güzel güzel yürüyüp dağılıyorlar.
Not: Yurt dışında yine salyalı savunucuları var, haklısınız. Farkındayım, çoğu filme el atacak kadar geniş bir nüfuza da sahipler. Filmlerde yapılan sürekli bir göndermeler falan yoruyor insanı. Demek istediğim yurt dışında yapılan yürüyüşler ile ülkemizdekiler arasındaki tezatlık bariz. Biz yürümeyi bilmiyoruz bile diyebilirim. Pedofiliye falan da okey değilim, o yönde bir kanı oluşmasın.
Not: Yurt dışında yine salyalı savunucuları var, haklısınız. Farkındayım, çoğu filme el atacak kadar geniş bir nüfuza da sahipler. Filmlerde yapılan sürekli bir göndermeler falan yoruyor insanı. Demek istediğim yurt dışında yapılan yürüyüşler ile ülkemizdekiler arasındaki tezatlık bariz. Biz yürümeyi bilmiyoruz bile diyebilirim. Pedofiliye falan da okey değilim, o yönde bir kanı oluşmasın.
Son düzenleme:
Yurt dışında da var itici insanlar. En azından yurt dışında Kürdistan diye bağırmıyorlar.Genel olarak, birey olarak saygı duyarım. Fakat ülkemizdeki LGBT'i hareketi rayından çıkmış durumda. Yaptıkları yürüyüşler, attıkları sloganlarla insanda bir iticilik uyandırabiliyorlar. Yurtdışındaki yürüyüşlerini falan izliyorum hiç öyle sıkıntılı durumlar görmüyorum. Güzel güzel yürüyüp dağılıyorlar.
mustaine
Üstün
Asıl yurtdışında daha zıvanadan çıkmış durumda ABD'de "LGBT'ye saygı duymuyorum" demek Afganistan'da (haşa) "Allah yok dinler yalan" demekten daha kötü sonuçlar verir.Genel olarak, birey olarak saygı duyarım. Fakat ülkemizdeki LGBT'i hareketi rayından çıkmış durumda. Yaptıkları yürüyüşler, attıkları sloganlarla insanda bir iticilik uyandırabiliyorlar. Yurtdışındaki yürüyüşlerini falan izliyorum hiç öyle sıkıntılı durumlar görmüyorum. Güzel güzel yürüyüp dağılıyorlar.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube