Melkor 108

Üstün
Selam arkadaşlar, yaklaşık 1.5 yıl önce topladığım setupıma @Carlzberg'in tasarımı olan, Vision Compact Stealth kit ve Lian Li Hydroshift II OLED Curved AiO
Satın alıp montajı uyguladım. Ek olarak 24 pin ve 8+8 CPU için siyah extension kablo kullandım, düzgün durması için ricam üstüne bol bol kablo tarakları yaptı. @Carlzberg :D

Vision Compact Stealth kit konusu: https://techolay.net/sosyal/konu/lian-li-o11-vision-compact-stealth-kit-sifirdan-tasarim.208044/

@Carlzberg'e 3D baskı için, kargolama ve yardımları için çok teşekkürler <3 çok ilgiliydi :)

2.webp

3.webp

4.webp

-İlk olarak sistemi söküp 8.8" ekranın takılacağı çerçeveyi denemekle başladım, bendeki anakart için biraz optimizasyon yapıldı.

5.webp

6.webp

7.webp

-Bu kısmı ayarladıktan sonra yeni sıvı soğutucuyu montajlayıp, 24 pin kablonun geçtiği ek parçayı ve kablolara tarakları taktım denemelere devam ettim. 24 PIN'i altında 8 pin daha var benim anakartta 32 PIN gibi bir şey oluyor, kablo taraklarınıda ona göre düzenlemiştik. Çok da güzel oldu :)

8.webp

1.webp

-En son da Stealth kitin son parçasınıda eklemiş oldum.

9.webp

10.webp

11.webp

-Finishte sistem BTF kadar olmasa da çok clean bir setup oldu.Renkler ve temalar hayal gücüne kalmış artık :D

14.webp

16.webp

13.webp

17.webp

18.webp

20.webp

21.webp

19.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten harika duruyor valla hocam. Rica ederim ne demek, senin de iletişimin harikaydı ben de ayrıca teşekkür ederim.
Güle güle kullanman dileğiyle, memnun kalmış olman benim için en büyük mutluluk :iyimser: