Hocam panel adıyla Controller board yazarsanız aliexoress tarzı sitelerde ona uygun pinoutlu Controller board bulabilirsiniz.

Laptop ekranı için bulamadım sadece monitör ekranları için bulabildim. Laptop için olanları nasıl oluyor?

Buldum sanırım. Örnek olarak şu şekilde mi:

Son düzenleme:
Anakart Type-C portu, ayrıca HDMI girişi de var.

Yani HDMI ile bağlayıp USB ile güç veriyorsunuz yada görüntü çıkışı olan anakart Type-C portundan görüntü ve güç aktarabiliyorsunuz.

Bir başka B650 sorunu olarak anakarttan görüntü alabilme amaçlı sürücü kurduğumda siyah ekranda kalıyorum. Üstüne işlemci değişti driver versiyonu değişti yine aynı sonuç. O yüzden işime yaramaz maalesef.

Bütçe sınırım yok ancak ucuz yollu çözebilirsem işime gelir. Çıkma monitör paneli ile sürücüsünü alırsam maksimum 2000'e hallolacak gibi.

Dediğim Controller boardlar bu, genelde direk güç girişi oluyor fakat yoksa Molex'den 5V baglaman yeterli oluyor. Bazıları converterli olduğundan 12 olabiliyor ona dikkat et.

Direk Wallpaper Engine ve rainmeter (rainmeter anlık bilgiler için ama HWMonitor kullananda var) ile 2. ekran gibi kullanabilirsin. Bu arada ister misin bilmiyorum ama konuştuğum bir adamın iptal olan bir projeden elinde 10 tane mi ne waveshare 7 inch ekran kalmıştı. İstersen ondan alabilirsin waveshare piyasasına göre bayağı iyi bir fiyata veriyordu. Ekranlar 3-4 günlük olmalı.
2 tane alıp dikey 2'şer tane koyup 3D bir çerçeveyle kullanılabilir 2'side HDMI destekli. Ben normalde alacaktım ama projeme büyük geliyordu :D.
Arkadaşım saydam ekran paneli için hw monitör ve Wallpaper Engine ile böyle bir şey yapmıştı hatta kanalında videosuda var.

1763142269400.webp

He bu arada elinde bundan aşırı fazla var indirim istersen yapar muhtemelen. Pazarlığa zorla, ben bayağı düşürtmüştüm :D