Detaylar
Kim cevapladı?Oyun konusunda pek hakim olmasam da Yusuf ipek video yapmıştı ondan bilgi alabilirsiniz.Windows'u hayatımdan atıp, tamamen Linux'a geçmek istiyorum.
Hem daha az RAM ve kaynak tüketiyor, hem de yazılım olarak bayağı geniş.
Oyun falan oynayabilecek miyim peki? Linux Mint'in arayüzü hoşuma gitti.
Ayrıca bence mint çok mantıklı karar.
Şu an Arco kullanıyorum fakat ilk mint kullanarak başlamıştım.
- Makaleler
- 4
Optimizasyon konusunda bir fikrim yok ama yanlış bilmiyorsam Online oyunlarda sıkıntı olabiliyormuş. Yine de uygunsa @NoobSolid26 söyleyebilir. Kendisi bu konularda biraz daha deneyimli.
Ben 1 yıldır Linux Mint kullanıyorum, Windows'da ne yapıyorsam Linux'ta onu yapıyorum.
Oyun konusunda özellikle tek oyunculu oyunların geneli bayağı düzgün çalışıyor.
Oyun konusunda özellikle tek oyunculu oyunların geneli bayağı düzgün çalışıyor.
Ben olsam Pop!_OS geçerdim. Şahsen ben daha çok beğeniyorum. Valorant ve LoL gibi oyunları oynayamazsınız. Steam kuruluyor. Bence geçilir ayrı Launcher'li oyunlar oynamıyorsanız.
Steam Linux'a kurulabiliyor. Ek olarak Valorant ve LoL'cü değilim. Yani kafam rahat.
Triple a oyunları ve CoD oynayayım yeter. Sistemim güçlü ama ben farklılık istiyorum.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Steam Linux'a kurulabiliyor. Ek olarak Valorant ve LoL'cü değilim. Yani kafam rahat.
Triple a oyunları ve CoD oynayayım yeter. Sistemim güçlü ama ben farklılık istiyorum.
O zaman geçebilirsiniz. Daha az kaynak kullanımı olur ve değişiklik olur.
Şu siteye bak.Steam Linux'a kurulabiliyor. Ek olarak Valorant ve LoL'cü değilim. Yani kafam rahat.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-