Lise bitmesine rağmen sevgili bulamamak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5438
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 162
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
  • Etiketler Etiketler
    lise
Yalnız bende şöyle bir şey de var.
Ne zaman sevgilisi olan biri görsem sürekli depresifleşiyorum. Ya bak en yakın arkadaşım. Sevgili yaptı. O gün başladı zaten bu ilişki takıntısı. Sonra Baloya gittiğimde herkes sevgilisi ile dans etmeye başlayınca ben tamamen bittim. Herkesin sevgilisi varken benim yapamamam ileri seviye eksik olduğumu gösteriyor yeteri kadar.

Ve şöyle olmaktan çok sıkıldım:

Eksik parçaları sen bizden daha iyi biliyorsun.
Hayır bilmiyorum.

Son düzenleme:
@5438 polyannacıları ciddiye alma. Hayat toz pembe değil. Yapacak hiçbir şey yok. Kabul et ve hayata devam et. Zengin olmadığın sürece doğal olarak cinsellik yaşaman imkansız. Aynı durumda olduğum için söylüyorum. Artık insan görmek istemiyorum. Bence köye yerleş ben istiyorum ama imkanım yok.

Son düzenleme:
Dediğim gibi. Sevgili bulmak isteyen adam bulur. Dünya onu anlayabildiğin zaman basitleşiyor.

Zengin olmadığın sürece doğal olarak cinsellik yaşaman imkansız.
Tebrik ederim, "Kız eli tutmadım" demeden kız eli tutmadığını kanıtlamışsın. Burası incel "maskülen mindset" Instagram sayfaları altındaki yorumlar kısmı değil. Bir gün bir yoruma karşı kızlardan yana taraf olacağım aklıma gelmezdi.

Psikolog değilsen kafana göre milleti psikiyatriye postalama. Instagram'dan "borderline" kelimesini öğrenip her kıza borderline sendromu diyen tiplere benziyorsun.

La yürü git hayatımda sosyal medya kullanmam incellerden de her türlü topluluktan da nefret ederim. Çok yanlış adama çok yanlış yöneltmelerde bulundun.

La yürü git hayatımda sosyal medya kullanmam incellerden de her türlü topluluktan da nefret ederim. Çok yanlış adama çok yanlış yöneltmelerde bulundun.
Sosyal medya kullanmaman onlara benzer cümle kurmadığın anlamına gelmiyor. Halı sahada top oynayınca da lisanslı futbolcu olmuyorsun ama sonuç olarak yaptığın şey aynı, top oynamak. Kimlere benzediğinden haberdar oldun işte.

Ben onlar gibi yabancı kelime kullanıp, çocuksu hareketler yapıp kendimi elit sanmıyorum canım. Ben mantıklı ve gerçekçi konuşuyorum. Çürük temele gökdelen diksen yıkılır.

Ben onlar gibi yabancı kelime kullanıp, çocuksu hareketler yapıp kendimi elit sanmıyorum canım. Ben mantıklı ve gerçekçi konuşuyorum. Çürük temele gökdelen diksen yıkılır.
Senin mantıkla deneye yanıla bina yapmamalıydı insanlık o zaman. Tüm arazisini çürük temelle doldurup otursun, süper fikir. Düzeltecek temelini. Düzeltmek istemiyorsa da konuyu kapattıracak.

Ben onlar gibi yabancı kelime kullanıp, çocuksu hareketler yapıp kendimi elit sanmıyorum canım.
Yabancı kelimeyle ne alakası var? Aynı şu genellemeyi yapıyor onlar da:

Zengin olmadığın sürece doğal olarak cinsellik yaşaman imkansız.

Doğru yapıyorlar. Çirkin, zayıf, aptal biriysen elenip gidersin. Doğal seçilim. Şans meselesi.

Herkes sevilecek diye bir durum yok. Bu düşüncenden vazgeç. Yalnızlığa ve depresifliğe itilmek çoğu kişinin kaderi. Sevilmiyoruz. Sevilmeyeceğiz de. Başka şeylerde teselli ara.

Doğru yapıyorlar. Çirkin, zayıf, aptal biriysen elenip gidersin. Doğal seçilim. Şans meselesi.
Dostum, ben de onu demeye çalışıyorum zaten. Bunların çoğu düzeltebileceği şeyler. Akıl sağlığı yerindeyse; kolu, bacağı sağlamsa ve tutuyorsa, sorun yok. Bir sabah uyandığında içtiği su steril değil diye enfeksiyon kapıp öleceği bir coğrafyada da yaşamıyor.

Genetik, aşırı anormal bir kusuru olmadığı sürece çirkinliğini düzeltebilir. Çenesi öndeyse geriye çektirir. Dişleri yamuksa düzeltir. Burnu bozuksa yaptırır. Jinekomastisi varsa jinekomasti ameliyatı olur.

Finansal gücü yoksa, kafasını çalıştırır internetten parasını kazanır. Yok, olmuyorsa üniversiteye girer okur. O da olmuyorsa kendi işini kurar, öyle çalışır. Ya da zorlar bir şekilde esnaf veya memur olmaya bakar.

Plankton beyni yoksa aptallığının önüne gayet de geçebilir. Günümüzde zeka eşiği çok aşağıda zaten, atacağı bir adım iki üç adımlık sıçrama yapacaktır.

Oturup bunlar var diye ağlamanın ve sal her şeyi demenin bir manası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…