Doğru, ama tamamen değil. Benim sözüm sadece spor yapıp hayvan gibi şiştikten sonra "Abi iş tamam artık kızlar bende" diyen kitleye. Yoksa sağlam bir vücudun olması demek bakımlı ve sağlıklı olduğun imajını veriyor, kızlarda içgüdüsel hissiyat uyandırıyor. Büyük bir artıdır.

Şu an bulunduğum yere kelimenin tam anlamıyla bir ucubeden dönüşerek geldim. Üniversiteye başladığım sene çocukluğum boyunca sırtımı yasladığım kişi, babam, birdenbire gitti. Vefat etti. Yetmemiş gibi aile demeye bin şahit isteyen baba tarafıyla uğraştım. Yorulmuştum. Duygusal çöküntü içerisindeydim. Tipim tam bir salağa benziyordu. Aynı papağanlar benim de karşıma çıktı. "Üniversiteye giderse düzelir, kendine gelir" falan dediler. Ne mi oldu? Üniversite birinci sınıfı bomboş geçirdim ben. Sevgiliyi geç, bir tane konuştuğum kız olmadı. Birilerinin bana lanse ettikleri yüzünden kızların üniversiteye geçince hemen ortaya çıkacağını, kucağıma falan atlayacağını zannediyordum. Acı gerçek o yıl suratıma vurmuştu. Kızlarla aynı ortamda vakit geçirmezsem, sahip olduklarımın reklamını yapmazsam nasıl etkileyip konuşacaktım ki?

Neyse, konu ben değilim, uzaklaşmayalım.

Bence aceleci olma. Çünkü aceleci olursan elindeki seçenekler daralıyor ve kız bulma ihtimalin zorlaşıyor. Yani denemeyene, internetten okuduğuyla kalana "Gördüğün herkese yürü" yazması kolay ama uygulamada öyle olmuyor. Ben nereden biliyorum? Denediğimden biliyorum. Dümdüz sana bile bakmadan "Yok" deyip gideni de karşına çıkabilir, "Şimdi güvenliği çağıracağım" diyen de olabilir, "Aaa, evet, tabii, olur!" deyip Instagram verdikten sonra bir hafta içinde Instagram'dan çıkaran hatta engel atan da olabilir.

Evet, zaman kaybetmişsin lisede bir süre ama zararın neresinden dönersen o sana avantaj şu anda. Hızlı davran, bir şeyleri değiştir ama aceleci olma. Hızlı olmak ile aceleci olmak farklı şeyler. İki üç ayda şu aşağıdakilerden bir kısmını yapsan çok başka birisi olursun.

Bir kere şuna değinmeliyim. Aslında boş yere siyah hap kafasında takılıyorsun, benim gördüğüm kadarıyla birkaç konuda ortalamaya göre birkaç adım öndesin. Mesela fiziksel özelliklerin iyi. Boyun uzun, iyi bir artıdır. Spora gidiyorsun, yaz bir artı daha. Bakımlısın diye de düşünüyorum, olur da bakımın yetersizse kişisel bakımına önem ver. Güzel bir saç ve sakal kesimi, ortalama bir cilt & ağız bakımı ve banyo yeterli zaten. Ünlü değiliz, dakikada bir manikür yapacak halimiz yok. Biliyorsundur zaten de yine de değineyim dedim. Etti bir artı daha. Bunların üstüne ciddi bir sağlık sorunun da yoksa süper.

Büyük ihtimalle üniversiteye de gideceksin, bu da iyi. Statü olarak bahsediyorum, sevgili yapma anlamında değil, konu üniversiteye yine geldi deme hemen. :D Dışarıdan bakınca boş beleş durmayacaksın yani. Birazcık genel kültür de serpiştirdik mi oldu sana kadayıf, üstünde de dondurma. Tanımadığım halde iyi özelliklerini sana söyleyebiliyorsam amacım pohpohlama değildir, ciddi olarak fark ettirdiği için söylüyorumdur.

Aşağılamak için söylediğimden değil ama topallayan, 1.65 boyunda, öğrenci, diksiyon sorunlu adam öyle veya böyle kızlarla geziyor yahu, sen mi gezemeyecekmişsin? Baba parasıyla falan alakası yok bu arada, tanıyorum çünkü.

Seni maddi ve manevi şekilde statü olarak iyi gösterecek şeylerden kaçınma. Manevi olarak çevre yapmak veya maddi olarak para kazanmak gibi mesela. Ailenle aran nasıl bilmiyorum ama iyiyse onların imkanlarından da faydalanarak kendine bir şeyler kat. Üreten ülke yatırımcılar için çekici olur, değil mi? İşte sen de üreten olarak gözükürsen çekici olursun. Mesela sporun kızlar üzerindeki etkisi bu işte. Vücut inşa ettiğin için çekici geliyor onlara.

Günümüzde iyice arttı bu durumlar. Bunu hissedebilmen ve fark edebilmen de çok güzel, oldu sana bir artı daha. Bazıları anlamıyor bile bunları. Amacının ciddi olarak sevgili olmak olduğunu varsayarak söylüyorum, onları defetmek için savunma mekanizması olarak bunu hissettiğin anda ondan uzaklaşacaksın. Ama bağlanmadan bunu yapmak ve bünyeye oturtmak zor maalesef, birden bunu yapmanı bekleyemem.

Bana kalırsa, şu an ciddi olmak için çok erken. Çünkü bazen oluyor, frekanslar uyuşmuyor, bir şeyler meydana geliyor ve mevzu aynı kişiyle uzun süre devam etmiyor. Zaten zor olan da tek kişiyle uzun ilişki yapmak. "Çok ciddi düşünmek için erken" mentalitesini kendi içinde oturtursan ne kullanılırsın, ne de sevgilinin biri gidip de diğeri geldiğinde sorun yaşarsın. Yanlış anlama, eskort çağırır gibi de davran demiyorum ama her sevgiliye de direkt beyaz duvak giydirmemek lazım. Muhtaç gözükmemek önemli kısacası.

Sosyal ilişkileri geliştirmek için prova yapabilirsin mesela. Erkeklerle zaten konuşursun muhtemelen de, kadınlardan bahsediyorum. Ben canlı tutabilmek için uzak akrabaların yaşıt kızlarıyla, teyzelerle falan konuşuyordum bir aralar. Onlarla konuşurken daha rahat ve kendin gibi oluyorsun çünkü. Komik gelebilir ama ciddi ciddi uygulamışlığım var. Sosyal ilişkilerin geliştikten sonra sallamazsın bile, gereğini yapıp geçersin. "Rahat ol" kalıbı da biraz klişedir ama kötü değildir, işe yarar. Bu konuyu bir yana itelemek yerine inatla üstüne gidersen kısa süre içerisinde seni kullanmak isteyenleri ters köşe edip onları kullanabilecek potansiyele geleceğini düşünüyorum. Ondan sonrasını yapıp yapmamak işin etiğine kalacak artık.

Sadece parası olanın yanına para avcısı gelir. Sadece kaslı olanın yanına görünüş avcısı gelir. Sadece zeki olanın yanına zeka bağımlısı, manyak gelir. Sadece keko olanın yanına keko gelir. Ne kadar komplike olursan o kadar iyi. O zaman kaliteli, amacı seni kullanmak olmayan kızlara da denk gelmeye başlarsın.

Sonra bir baktın bambaşka birisisin. Birden liseden az çok muhabbetin olanlarla falan denk geldin. Güzel bir selamını yapıştır. Vereceğin o değişim hissiyatını düşünmek bile şimdi başlamak için güzel bir seçenek.

Biraz uzun yazdım, umarım değinebildiğim doğru noktalar vardır. Kendini siyah haptan kurtar. Önceki yazıda da dediğim gibi, eksik parçaları sen bizden daha iyi biliyorsun. Gerekirse güvenebileceğin birinden yardım alarak yapbozu tamamlayabileceğine inanıyorum.
Yalnız bende şöyle bir şey de var.
Ne zaman sevgilisi olan biri görsem sürekli depresifleşiyorum. Ya bak en yakın arkadaşım. Sevgili yaptı. O gün başladı zaten bu ilişki takıntısı. Sonra Baloya gittiğimde herkes sevgilisi ile dans etmeye başlayınca ben tamamen bittim. Herkesin sevgilisi varken benim yapamamam ileri seviye eksik olduğumu gösteriyor yeteri kadar.

Ve şöyle olmaktan çok sıkıldım:
1718803155968.webp

Eksik parçaları sen bizden daha iyi biliyorsun.
Hayır bilmiyorum.

Son düzenleme:
@5438 polyannacıları ciddiye alma. Hayat toz pembe değil. Yapacak hiçbir şey yok. Kabul et ve hayata devam et. Zengin olmadığın sürece doğal olarak cinsellik yaşaman imkansız. Aynı durumda olduğum için söylüyorum. Artık insan görmek istemiyorum. Bence köye yerleş ben istiyorum ama imkanım yok.

Son düzenleme:
Dediğim gibi. Sevgili bulmak isteyen adam bulur. Dünya onu anlayabildiğin zaman basitleşiyor.

Zengin olmadığın sürece doğal olarak cinsellik yaşaman imkansız.
Tebrik ederim, "Kız eli tutmadım" demeden kız eli tutmadığını kanıtlamışsın. Burası incel "maskülen mindset" Instagram sayfaları altındaki yorumlar kısmı değil. Bir gün bir yoruma karşı kızlardan yana taraf olacağım aklıma gelmezdi.

Psikolog değilsen kafana göre milleti psikiyatriye postalama. Instagram'dan "borderline" kelimesini öğrenip her kıza borderline sendromu diyen tiplere benziyorsun.

Dediğim gibi. Sevgili bulmak isteyen adam bulur. Dünya onu anlayabildiğin zaman basitleşiyor.

Tebrik ederim, "Kız eli tutmadım" demeden kız eli tutmadığını kanıtlamışsın. Burası incel "maskülen mindset" Instagram sayfaları altındaki yorumlar kısmı değil. Bir gün bir yoruma karşı kızlardan yana taraf olacağım aklıma gelmezdi.

Psikolog değilsen kafana göre milleti psikiyatriye postalama. Instagram'dan "borderline" kelimesini öğrenip her kıza borderline sendromu diyen tiplere benziyorsun.
La yürü git hayatımda sosyal medya kullanmam incellerden de her türlü topluluktan da nefret ederim. Çok yanlış adama çok yanlış yöneltmelerde bulundun.

La yürü git hayatımda sosyal medya kullanmam incellerden de her türlü topluluktan da nefret ederim. Çok yanlış adama çok yanlış yöneltmelerde bulundun.
Sosyal medya kullanmaman onlara benzer cümle kurmadığın anlamına gelmiyor. Halı sahada top oynayınca da lisanslı futbolcu olmuyorsun ama sonuç olarak yaptığın şey aynı, top oynamak. Kimlere benzediğinden haberdar oldun işte.

Sosyal medya kullanmaman onlara benzer cümle kurmadığın anlamına gelmiyor. Halı sahada top oynayınca da lisanslı futbolcu olmuyorsun ama sonuç olarak yaptığın şey aynı, top oynamak. Kimlere benzediğinden haberdar oldun işte.
Ben onlar gibi yabancı kelime kullanıp, çocuksu hareketler yapıp kendimi elit sanmıyorum canım. Ben mantıklı ve gerçekçi konuşuyorum. Çürük temele gökdelen diksen yıkılır.

Ben onlar gibi yabancı kelime kullanıp, çocuksu hareketler yapıp kendimi elit sanmıyorum canım. Ben mantıklı ve gerçekçi konuşuyorum. Çürük temele gökdelen diksen yıkılır.
Senin mantıkla deneye yanıla bina yapmamalıydı insanlık o zaman. Tüm arazisini çürük temelle doldurup otursun, süper fikir. Düzeltecek temelini. Düzeltmek istemiyorsa da konuyu kapattıracak.

Ben onlar gibi yabancı kelime kullanıp, çocuksu hareketler yapıp kendimi elit sanmıyorum canım.
Yabancı kelimeyle ne alakası var? Aynı şu genellemeyi yapıyor onlar da:

Zengin olmadığın sürece doğal olarak cinsellik yaşaman imkansız.

Senin mantıkla deneye yanıla bina yapmamalıydı insanlık o zaman. Tüm arazisini çürük temelle doldurup otursun, süper fikir. Düzeltecek temelini. Düzeltmek istemiyorsa da konuyu kapattıracak.

Yabancı kelimeyle ne alakası var? Aynı şu genellemeyi yapıyor onlar da:
Doğru yapıyorlar. Çirkin, zayıf, aptal biriysen elenip gidersin. Doğal seçilim. Şans meselesi.

Herkes sevilecek diye bir durum yok. Bu düşüncenden vazgeç. Yalnızlığa ve depresifliğe itilmek çoğu kişinin kaderi. Sevilmiyoruz. Sevilmeyeceğiz de. Başka şeylerde teselli ara.

Doğru yapıyorlar. Çirkin, zayıf, aptal biriysen elenip gidersin. Doğal seçilim. Şans meselesi.
Dostum, ben de onu demeye çalışıyorum zaten. Bunların çoğu düzeltebileceği şeyler. Akıl sağlığı yerindeyse; kolu, bacağı sağlamsa ve tutuyorsa, sorun yok. Bir sabah uyandığında içtiği su steril değil diye enfeksiyon kapıp öleceği bir coğrafyada da yaşamıyor.

Genetik, aşırı anormal bir kusuru olmadığı sürece çirkinliğini düzeltebilir. Çenesi öndeyse geriye çektirir. Dişleri yamuksa düzeltir. Burnu bozuksa yaptırır. Jinekomastisi varsa jinekomasti ameliyatı olur.

Finansal gücü yoksa, kafasını çalıştırır internetten parasını kazanır. Yok, olmuyorsa üniversiteye girer okur. O da olmuyorsa kendi işini kurar, öyle çalışır. Ya da zorlar bir şekilde esnaf veya memur olmaya bakar.

Plankton beyni yoksa aptallığının önüne gayet de geçebilir. Günümüzde zeka eşiği çok aşağıda zaten, atacağı bir adım iki üç adımlık sıçrama yapacaktır.

Oturup bunlar var diye ağlamanın ve sal her şeyi demenin bir manası yok.