Kaykaysürenkedi
Yetkin
Üniversite başladı mı?Güzel kardeşim üniversite başlayalı kaç gün oluyor? Ne ara tanıdın da gittin açıldın?
Üniversite başladı mı?Güzel kardeşim üniversite başlayalı kaç gün oluyor? Ne ara tanıdın da gittin açıldın?
Evet
Kanka bir sakin mi olsan? 2 gün oldu.Üniversite'den bile reddedildim. Ne oldu? Hani üniversiteden bulunuyordu?
Bir bakmışsın dönem bitmiş.
Dönem daha bitmedi 2 gün oldu kardeşim.
Bana nasihat vermeyin bırak yaşayıp öğreneyim.Üniversitenin ilk günü sevgili aramak gibi bir hata yapmasaydın keşke.
Allah aşkına bir anlatsana. Neden ve nasıl reddedildin. Naptın 2 gün önce tanıştığın kıza çıkma teklifi mi yaptın. Biraz düşünsene. Sence gerçekten mantıklı mı yaptığın? 2 günde ne olmasını bekliyorsun. Sevgili olmak pat diye olmaz. Önce sohbet edersin altyapı kurarsın, arkadaşları ile birlikte bir kahve içmeye falan gidersiniz 2 3 ayın sonunda anca dersen dersin. Cidden bu arada soruyorum. Nasıl ve neden reddedildin?
Şimdi kızla tanışmıştım. Samimileşmiştik. Sonra dün onunla yemeğe çıktık, biraz gezdik. Gruba date çıktığımızı söyledim şakasına (diğerleri öyle diyordu) kız ona kırıldı.Allah aşkına bir anlatsana. Neden ve nasıl reddedildin. Naptın 2 gün önce tanıştığın kıza çıkma teklifi mi yaptın. Biraz düşünsene. Sence gerçekten mantıklı mı yaptığın? 2 günde ne olmasını bekliyorsun. Sevgili olmak pat diye olmaz. Önce sohbet edersin altyapı kurarsın, arkadaşları ile birlikte bir kahve içmeye falan gidersiniz 2 3 ayın sonunda anca dersen dersin. Cidden bu arada soruyorum. Nasıl ve neden reddedildin?