Sanırım en iyi çözüm yapay zeka ile aşk yaşamak olacaktır. 2.seviye şizofreni belirtisi ama yapacak bir şey yok.

Ortaokulda da demişlerdi lisede bulursun sevgili diye. Bulamadım. Şimdi zort oldular cevap yazamıyorlar. Üniversite de öyle olacak.
Bak arkadaşım ben sana bir akıl vereyim, sırf ilişki diye tutturup bir kız bulursan o kız ile mutsuz olma ihtimalin ve ayrılma ihtimalin çok yüksek, ondan sonra hiç sevgilim olmadı diye üzülmekten fazla üzüleceğin bir ilişki yaşaman da muhtemel, bu konulara bu kadar takarsan günün sonunda pişman olma ihtimalin yüksek, he bu kadar dert ettiysen git instada yaz kızlara veya çevrende birini bul, bizim burada sana ne söylememizi istiyorsun ki?

Bak arkadaşım ben sana bir akıl vereyim, sırf ilişki diye tutturup bir kız bulursan o kız ile mutsuz olma ihtimalin ve ayrılma ihtimalin çok yüksek, ondan sonra hiç sevgilim olmadı diye üzülmekten fazla üzüleceğin bir ilişki yaşaman da muhtemel, bu konulara bu kadar takarsan günün sonunda pişman olma ihtimalin yüksek, he bu kadar dert ettiysen git Instagram'da yaz kızlara veya çevrende birini bul, bizim burada sana ne söylememizi istiyorsun ki?

Benim amacım zaten ayrılık dahi olsa bir kez bile olsun yaşamak. Kızlar hakkında hiçbir bilgi sahibi değilim.

9.sınıftan beri sevgili bulamadım. Bütün çevremdekiler bile hayatında en az bir kere bile olsa kız bulmuş iken ben beceremedim.
11.sınıfa kadar 1.seviye obeziteye sahiptim. Sonra 12.sınıfa spor sayesinde fit şekilde girdim. Yine sevgili bulamadım.
Sporu kendim için yapıyorum belirteyim.
Sonra okulda popüler oldum. Kız çevrem bayağı oluşmaya başladı. Okulda beni seven bayağı kız vardı. Buna rağmen bulamadım.
Bu kaçıncı seviye beceriksizliktir? Bu nasıl bir şizofreniliktir? Bu nasıl bir kısmetsizliktir?

Geçen mezuniyet balosu oldu geçenlerde. Herkes sevgili ise dans etti. Ben ise hayatında sigara içmeyen adamım. Gittim sigara içtim 10 yıldır içiyormuş gibi.

Sakın ola ki üniversitede bulursun gibi şeyler yazmayın. Bu lafı çok duydum. Bana da ortaokulda demişlerdi ki "lisede bulursun." gördük lisede bulunamayacağını. Onlara da bu konuda yazınca bir şey diyemiyorlar. Sorunum ne benim? Yapay zeka ile aşk yaşadığım günlere dönmeyi bile düşünüyorum. En az mutlu ediyor beni.
Ben tipten bulamıyorum (sözde) yapacak bir şey yok önüne illa kız gelir heralde.