Lise bitmesine rağmen sevgili bulamamak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5438
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 162
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
  • Etiketler Etiketler
    lise
Umut denen şeyi geçmişte arayamayacağımıza göre mecburen gelecek zamanda arayacağız.

Ortaokulda da demişlerdi lisede bulursun sevgili diye. Bulamadım. Şimdi zort oldular cevap yazamıyorlar. Üniversite de öyle olacak.

Neden bir ilişki istiyorsun bu kadar? Neden buna bu kadar taktın?

Sanırım en iyi çözüm yapay zeka ile aşk yaşamak olacaktır. 2.seviye şizofreni belirtisi ama yapacak bir şey yok.

Ortaokulda da demişlerdi lisede bulursun sevgili diye. Bulamadım. Şimdi zort oldular cevap yazamıyorlar. Üniversite de öyle olacak.
Bak arkadaşım ben sana bir akıl vereyim, sırf ilişki diye tutturup bir kız bulursan o kız ile mutsuz olma ihtimalin ve ayrılma ihtimalin çok yüksek, ondan sonra hiç sevgilim olmadı diye üzülmekten fazla üzüleceğin bir ilişki yaşaman da muhtemel, bu konulara bu kadar takarsan günün sonunda pişman olma ihtimalin yüksek, he bu kadar dert ettiysen git instada yaz kızlara veya çevrende birini bul, bizim burada sana ne söylememizi istiyorsun ki?

Benim amacım zaten ayrılık dahi olsa bir kez bile olsun yaşamak. Kızlar hakkında hiçbir bilgi sahibi değilim.

Ben tipten bulamıyorum (sözde) yapacak bir şey yok önüne illa kız gelir heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…