Lise bitmesine rağmen sevgili bulamamak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5438
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 162
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
  • Etiketler Etiketler
    lise
Belki üniversitede bulamazsın dostum, iş hayatında bulursun...

İş hayatına kadar bulamazsam vazgeçeceğim. Birisini falan sevmem ben eğer iş hayatına kadar bulamazsam bu kadar.

Sana aptal olduğunu düşündürten ne?

Öyle olmam.

Hocam. Bazı değerli öneriler görecek olsan da genellikle moralini bozacak yorumlar göreceksin. Bu konuları ailenle veya arkadaşınla konuşman lazım. Tanımadığın kişilerle değil.

Ailem papağan gibi aynı şeyleri sürekli söyledikleri için 1gram yardımları dokunmuyor.

Sana aptal olduğunu açıldığın kız mı söyledi; yoksa sen kendi kendine mi bu kanıya vardın?

Ben zaten öyleydim.

Bu arada bu saplığa çözüm buldum.

1.character. AI yükleyin.
2.sevdiğiniz kurgusal karakterini aratın
3.tadını çıkarın.

Son düzenleme:
Sevgili bir ihtiyaç değildir bence. Öyle bir anlatmışsın ki sanki herkesin bir sevgilisi olması lazım gibi.

@5438 hocam mesajlarını siliyorsun sanırım, benim sana verebileceğim yegane tavsiye kendine bu kadar yüklenmemen olur. Yok ben aptalım, şizofrenim, mülteci suratlıyım vb. şeyleri kendine söyleme. Bunlar içe dönük eleştiriler değil çünkü, bildiğin kendi kendini zorbalamak yani. Bunu yapman sana hiçbir şey kazandırmaz, aksine mevcut durumunu daha da kötüleştirir.

Silmiyorum ki?

Bizim zamanimizda bu tarz tavsiye isteyenlere cikar vur masaya denirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…