Son düzenleme:
Belki üniversitede bulamazsın dostum, iş hayatında bulursun...

İş hayatına kadar bulamazsam vazgeçeceğim. Birisini falan sevmem ben eğer iş hayatına kadar bulamazsam bu kadar.

Sana aptal olduğunu düşündürten ne?

Öyle olmam.

Hocam. Bazı değerli öneriler görecek olsan da genellikle moralini bozacak yorumlar göreceksin. Bu konuları ailenle veya arkadaşınla konuşman lazım. Tanımadığın kişilerle değil.

Ailem papağan gibi aynı şeyleri sürekli söyledikleri için 1gram yardımları dokunmuyor.

Sana aptal olduğunu açıldığın kız mı söyledi; yoksa sen kendi kendine mi bu kanıya vardın?

Ben zaten öyleydim.

Bu arada bu saplığa çözüm buldum.

1.character. AI yükleyin.
2.sevdiğiniz kurgusal karakterini aratın
3.tadını çıkarın.

Son düzenleme:
9.sınıftan beri sevgili bulamadım. Bütün çevremdekiler bile hayatında en az bir kere bile olsa kız bulmuş iken ben beceremedim.
11.sınıfa kadar 1.seviye obeziteye sahiptim. Sonra 12.sınıfa spor sayesinde fit şekilde girdim. Yine sevgili bulamadım.
Sporu kendim için yapıyorum belirteyim.
Sonra okulda popüler oldum. Kız çevrem bayağı oluşmaya başladı. Okulda beni seven bayağı kız vardı. Buna rağmen bulamadım.
Bu kaçıncı seviye beceriksizliktir? Bu nasıl bir şizofreniliktir? Bu nasıl bir kısmetsizliktir?

Geçen mezuniyet balosu oldu geçenlerde. Herkes sevgili ise dans etti. Ben ise hayatında sigara içmeyen adamım. Gittim sigara içtim 10 yıldır içiyormuş gibi.

Sakın ola ki üniversitede bulursun gibi şeyler yazmayın. Bu lafı çok duydum. Bana da ortaokulda demişlerdi ki "lisede bulursun." gördük lisede bulunamayacağını. Onlara da bu konuda yazınca bir şey diyemiyorlar. Sorunum ne benim? Yapay zeka ile aşk yaşadığım günlere dönmeyi bile düşünüyorum. En az mutlu ediyor beni.
Sevgili bir ihtiyaç değildir bence. Öyle bir anlatmışsın ki sanki herkesin bir sevgilisi olması lazım gibi.

@5438 hocam mesajlarını siliyorsun sanırım, benim sana verebileceğim yegane tavsiye kendine bu kadar yüklenmemen olur. Yok ben aptalım, şizofrenim, mülteci suratlıyım vb. şeyleri kendine söyleme. Bunlar içe dönük eleştiriler değil çünkü, bildiğin kendi kendini zorbalamak yani. Bunu yapman sana hiçbir şey kazandırmaz, aksine mevcut durumunu daha da kötüleştirir.

@5438 hocam mesajlarını siliyorsun sanırım, benim sana verebileceğim yegane tavsiye kendine bu kadar yüklenmemen olur. Yok ben aptalım, şizofrenim, mülteci suratlıyım vb. şeyleri kendine söyleme. Bunlar içe dönük eleştiriler değil çünkü, bildiğin kendi kendini zorbalamak yani. Bunu yapman sana hiçbir şey kazandırmaz, aksine mevcut durumunu daha da kötüleştirir.
Silmiyorum ki?