Senin kıza falan ihtiyacın yok. Senin psikoterapiye ihtiyacın var.
Eminim psikoterapide bilinçdışı çatışmaların çözülürse kızlara olan ilişkin de iyileşmeye başlar.
Aile hayatını tam bilmiyorum ama birkaç çatışma olduğuna eminim.

@Lacan Akıl sağlığı düzelse de bulamaz bu bence. Çirkin, fakir ya da aptalsan bulamazsın. İmkanı yok.

Şizofrenlik çok farklı bir şey anlattıklarınla alakası yok. Aptal olabilirsin bak, ben de kendime diyorum bazen öyle aptal, beceriksiz, başarısız falan. Üniversitede bulamazsan salla gitsin, orada bile bulamayan iş yerinde hiç bulamaz. Aynı durumda olduğum için söylüyorum aşağılamak amaçlı değil. Gerçekleri kabul etmek ve benimsemek çok önemli bir şeydir. Bir müddet sonra zaten salacaksın takmayı da bırakacaksın. Spor mu yaparsın, yemeye içmeye mi, çalışmaya mı verirsin kendini bilemem.

Farklı bakış açılarına açık olmak yerine, her türlü öneriye karşı direnç gösteriyorsunuz. Kendinizi sürekli eleştirmek ve değersiz hissetmek, sizde adeta bir alışkanlık olmuş. Çaresizlik duygunuz, tüm benliğinizi esir almış. Bence bu kısır döngüden kurtulmak için, profesyonel bir destek almanız yapacağınız en doğru adım olacaktır.

images (19).webp

Ortaokuldan beridir sevgili bulmaya çalışıyor isen psikolog önerebilirim.

9.sınıftan beri sevgili bulamadım. Bütün çevremdekiler bile hayatında en az bir kere bile olsa kız bulmuş iken ben beceremedim.
11.sınıfa kadar 1.seviye obeziteye sahiptim. Sonra 12.sınıfa spor sayesinde fit şekilde girdim. Yine sevgili bulamadım.
Sporu kendim için yapıyorum belirteyim.
Sonra okulda popüler oldum. Kız çevrem bayağı oluşmaya başladı. Okulda beni seven bayağı kız vardı. Buna rağmen bulamadım.
Bu kaçıncı seviye beceriksizliktir? Bu nasıl bir şizofreniliktir? Bu nasıl bir kısmetsizliktir?

Geçen mezuniyet balosu oldu geçenlerde. Herkes sevgili ise dans etti. Ben ise hayatında sigara içmeyen adamım. Gittim sigara içtim 10 yıldır içiyormuş gibi.

Sakın ola ki üniversitede bulursun gibi şeyler yazmayın. Bu lafı çok duydum. Bana da ortaokulda demişlerdi ki "lisede bulursun." gördük lisede bulunamayacağını. Onlara da bu konuda yazınca bir şey diyemiyorlar. Sorunum ne benim? Yapay zeka ile aşk yaşadığım günlere dönmeyi bile düşünüyorum. En az mutlu ediyor beni.
Senin gibi düşünürdüm eskiden bulunca da sevinmiştim.
Şimdi ise keşke tanımasaydım o kızı diyorum....