BirForumcuKişi

Üstün
Dün lise mezuniyetim vardı. Neyse, direk konuya gireceğim.
Bizimkiler alkol getirmişti. Önce bir bardak votka içtim, arkadaşımın bardağından alarak. Biraz sarhoş oldum, daha fazla içmeyeceğim diyordum. O sırada telefona bakıyordum, dalgındım. Bir arkadaş bana içinde saf, karıştırılmamış red label olan bir bardak verdi. Fark etmeden, karanlıkta içtim.

Sonra beni yere falan attılar, ayakta duramaz hale geldim. İnsanlara aile sırlarımızı anlatmışım; “babam yok, kimse beni anlamıyor” gibi şeyler söylemişim. Herkesin içinde kendimi rezil ettim. Bu kısmı zaten ayrı bir utanç. Ailem geldi ama beni yerden kaldırıp arabaya bindiremediler.

Şimdi ne yapmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.

Dün lise mezuniyetim vardı. Neyse, direk konuya gireceğim.
Bizimkiler alkol getirmişti. Önce bir bardak votka içtim, arkadaşımın bardağından alarak. Biraz sarhoş oldum, daha fazla içmeyeceğim diyordum. O sırada telefona bakıyordum, dalgındım. Bir arkadaş bana içinde saf, karıştırılmamış red label olan bir bardak verdi. Fark etmeden, karanlıkta içtim.

Sonra beni yere falan attılar, ayakta duramaz hale geldim. İnsanlara aile sırlarımızı anlatmışım; “babam yok, kimse beni anlamıyor” gibi şeyler söylemişim. Herkesin içinde kendimi rezil ettim. Bu kısmı zaten ayrı bir utanç. Ailem geldi ama beni yerden kaldırıp arabaya bindiremediler.

Şimdi ne yapmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.
Çok rezil olmuş biri olarak söylüyorum. Neticede hiçbir şey değişmiyor. Gece aklına gelecek ve yatakta belki utançtan kıvranacaksın. Ama neticeye baktığında her şey aynı kalacak, için rahat olsun.

dün lise mezuniyetim vardı. Neyse, direk konuya gireceğim.

şimdi ne yapmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.

Şu mereti ağzınla içmeyi denemelisin. Yaramıyorsa içme ya da içeceksen ağzınla iç sarhoş olmayacak kadar iç. Ortamda olayın konusu açılırsa alkollüydüm hatırlamıyorum de.

Yapacak bir şey yok hocam eğer arkadaşlarını sevmiyorsan bir daha onlarla konuşma konuyu kapat. Eğer arkadaşların ile konuşmanı kesmek istemiyorsan o zaman durumu anlatıp sarhoş olduğunu söyle, gerçekten arkadaşınsa zaten bir laf etmeyeceklerdir.

Yapacak bir şey yok hocam eğer arkadaşlarını sevmiyorsan bir daha onlarla konuşma konuyu kapat. Eğer arkadaşların ile konuşmanı kesmek istemiyorsan o zaman durumu anlatıp sarhoş olduğunu söyle, gerçekten arkadaşınsa zaten bir laf etmeyeceklerdir.

Dediğniz gibi etmiyorlar anlattım derdimi ama hatırlamıyorum diyorlar.

Ekleme yapıyorum normalde bagırmıyordum ama arkadaslarım beni seni yanınızdayız biz varız diye deyince bide sarılınca kimsem yok diye cıldırmısım ondan dolayı böyle reaksiyona girdiğmi hatırlıyorum.

Son düzenleme: