Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
12
Yer
Antalya
Yeni mekan hayırlı olsun :). İsim hiç hoşuma gitmedi diyerek başlamak istiyorum çünkü bence Technopat'ı aşırı anıdırıyor. Farklı bir isim olsa daha iyi olurdu bence. Tek-olay olarak mı düşünmemiz gerekiyor ismi, bunu merak ettim. Recep abi yarın görüşmeye gidecekmişsin, gitmeden önce son kez bi düşün derim 😅.

Neyse, asıl konuma döneyim. En azından techolay isminin solundaki şu garip "T" resmi ve logo olarak kullanılan dümdüz "t" harfi değişmeli diye düşünüyorum. Bunun için de bir ödüllü yarışma düzenlenebilir. Güzel şeyler çıkacağını düşünüyorum.

Artı 35 Eksi
Logo da değişti ama her şeyi ile Technopat'a benzeyen bir siteye neden insanlar gelsin, onu anlamadım.

Aslında bence güzel ve direkt karşı çıkılmaması gereken bir soru.

Benim biraz kendi gözlemlerimden ama daha çok geçmişi olan üyelerin mesajlarından anladığım kadarıyla olay şu: Technopat'ın ortamı zamanla maalesef daha kalitesiz hâle gelmiş ve bu yüzden üyeler yeni bir kan olan Techolay'da daha çok vakit geçirmek istiyor. Bana sorarsanız benim burayı tercih etme sebeplerimden biri, daha samimi ve kaliteli bulmam. Ben yine yeni bir üye sayılırım bu arada, kısa vadeli fikirlerim.

Daha çok fikre sahip, deneyimli arkadaşlarımızın düşüncelerini duymak isterim.

Yazılımın aynı olduğunun farkındayım ben. Yazılım dışında bir benzerlik yok mu sizce? Yazılımı kurduğunuz zaman bu kategoriler, açıklamalar ve başlıklar otomatik yüklenmiyor.
Buranın da Technopat gibi hissettirmesi gerektiğini düşünüyorum ben, bu sayede yeni kullanıcılar daha fazla uyum sağlayabilir.

Hem Technopat Sosyal'i inşa edenler de burada, normal bence.

Bende onu diyorum işte, iyi olan bir şey neden tekrar edilsin ki?
Demek ki Technopat Sosyal'in sadece arayüzü iyiymiş😁

Aslında bence güzel ve direkt karşı çıkılmaması gereken bir soru.

Benim, biraz kendi gözlemlerimden ama daha çok geçmişi olan üyelerden de anladığım kadarıyla olay şu: Technopat'ın ortamı zamanla maalesef daha kalitesiz hâle gelmiş ve bu yüzden üyeler yeni bir kan olan Techolay'da daha çok vakit geçirmek istiyor. Bana sorarsanız benim burayı tercih etme sebeplerimden biri, daha samimi ve kaliteli bulmam.

Daha çok fikre sahip, deneyimli arkadaşlarımızın düşüncelerini duymak isterim.
Forumlar iyi yönetilmez, bunun yerine alternatif forumlar çıkar. Bunu biliyorum, hep de böyle olmuştur. Yalnız kopyalanması garaip o kadar :) başka bir isim olsaydı veya düzen gene giderdi belki. Kopyalanması iyi bir etki bırakır mı bunu ilerde görürüz.

Bende onu diyorum işte, iyi olan bir şey neden tekrar edilsin ki?
Demiştim. TP'nin ortamı güzel değil şu anda. Arayüz aynı olduğu zaman bütün her şey aynı olmuş olmuyor ki? Yeni bir ortama geçip eskileri bırakmak güzel bence. Buranın ortamı daha samimi ve daha kaliteli. TP'de insanlar rastgele bile konuşabiliyor bu ara.

Buranın da Technopat gibi hissettirmesi gerektiğini düşünüyorum ben, bu sayede yeni kullanıcılar daha fazla uyum sağlayabilir.

Hem Technopat Sosyal'i inşa edenler de burada, normal bence.

Demek ki Technopat Sosyal'in sadece arayüzü iyiymiş😁
Olabilir hocam :)

Demiştim. TP'nin ortamı güzel değil şu anda. Arayüz aynı olduğu zaman bütün her şey aynı olmuş olmuyor ki? Yeni bir ortama geçip eskileri bırakmak güzel bence. Buranın ortamı daha samimi ve daha kaliteli. TP'de insanlar rastgele bile konuşabiliyor bu ara.
Anlıyorum.

Forumlar iyi yönetilmez, bunun yerine alternatif forumlar çıkar. Bunu biliyorum, hep de böyle olmuştur. Yalnız kopyalanması garip o kadar :) Başka bir isim olsaydı veya düzen gene giderdi belki. Kopyalanması iyi bir etki bırakır mı, bunu ilerde görürüz.

Bence güzel sorular sordunuz. Ben de merak ediyorum fakat bu konuda tarafsızım. Son sorduğunuzu merak ediyorum ben de.

Düşüncem: İki forum da arayüz olarak harika. Çok hoş bir deneyim sunuyor, butonlar ve bağlantılar güzel yerlerde vs.
Techolay'ın ortamı samimi ve güzel. Technopat çok kalabalık geliyor artık gözüme. 🫠

Birkaç önemli detayı alıntılayayım:
Ellerinden geldikçe önerileri uygulayıp yenilik de getiriyorlar.
Bir şey istersek yapıyorlar zaten. XenForo'dan alabileceğiniz Max performans bu.
Ellerinden geldiğince yenilik de getiriyorlar. İyi olan bir şeyi neden değiştirsinler ki?

Yazılımı kurduğunuz zaman bu kategoriler, açıklamalar ve başlıklar otomatik yüklenmiyor.
Çünkü bu elementler gayet oturaklılar. Zorla değiştirmeye ne gerek var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.