Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 25.000 TL
Guneyxz 1
Becerikli
Arkadaşlar selam, oynayacağım oyunlar LoL, Valorant, Rainbow Six: Siege ve PUBG. Bu oyunları akıcı şekilde oynamak istiyorum. Bana bu bütçede uygun bir sistem önerir misiniz?
2. el düşünüyor musunuz?
Monitör dahil değil değil mi?
Hocam 0 olsa daha iyi ya aslında tam karar veremedim. Ya kasa alıcam yada 40k civarına laptop.
2. el düşünüyor musunuz?
Monitör dahil değil değil mi?
Monitörüm var.
dalmatianpelican 42
Üstün
Guneyxz 1
Becerikli
Ben kesinlikle hazır sistem alma taraftarı değilim(güven problemi)
Hocam 0 olsa daha iyi ya aslında tam karar veremedim. Ya kasa alacağım ya da 40k civarına laptop.
Kasaya 30-35k ayırabilir misiniz?
dalmatianpelican 42
Üstün
Niye ki hocam?
Guneyxz 1
Becerikli
Bilmiyorum nedense kimseye güvenemiyorum karar veremiyorum arada kalıyorum asıl sebebe gelecek olursak benim arkadaşım var annesi kargo şirketinde çalışıyor ve bazı yerlerden gelen kasaların hasarlı olup geri almadıklarını söyledi bir de şu gaming gecesi denen olay var ya iade ürün gecesi desek daha doğru olur.
Bu oyunların çoğu işlemci bazlı oyunlar olduğu için 2. elde bunlara bakmanı öneririm.
PSU yükseltmesi yapılırsa fena değil bu da.
PSU yükseltmesi yapılırsa fena değil bu da.
Lessra
Üstün
İnce hesaptan monitör, hazır sistem, fare , klavye hepsini oradan aldım 1 sorun yaşamadım ama sanırım tamamen şans işi.Ben kesinlikle hazır sistem alma taraftarı değilim(güven problemi)
Ben kesinlikle hazır sistem alma taraftarı değilim(güven problemi)
Hocam ayırabilirim ama gerek var mı oradan emin değilim. Sanki bu dediğim oyunları 25klık PC rahat açar gibi geliyor.