Beni etiketlemenin mantigi ne? Yaptigin yorumlarin hicbiri tutarli degil, attigim emoji niye sizi bu kadar rahatsiz ediyor?
Tum yazilimlarina cop demek icin bir bilgin olmasi gerek hepsine cop dedigin icin bence tum oyunlarini sirasiyla "cop" diyebilecek kadar analiz etmissindir sirala bakalim, maciniza gelip kufur eden insanlar yuzunden saçma yorumlar yapmayin. CS2 PUBG, Warzone, Apex Legends, Destiny 2, Rainbow Six: Siege, (en cok oynanan oyunlara gore yaptığım liste daha uzar gider). Hepsinin problemleri var, CS2'nin rezilliklerini ben degil oyunculari dile getiriyor zaten gerek forumda gerek Reddit'te, Warzone icin soylenecek soz yok, her saniye Update yapman, oyunun ortasinda serverlerin patlamasi, hileciler, Launcher cokmeleri oyunu oynanamaz hale getiriyor, PUBG'nin de ayni sekilde Apex'in de diger oyunlarin da. Riot Games bu kadar sirket arasinda en tutarli oyunlari yapan sirket.
Not: Oyunda ailenize kufur edilmesi o sirketi kotu yazilim yapiyor diye bos yapmanizi gerektirmez.
Ayrica anti-cheat'ine virus dedigin icin ayrica guldurdun beni, PC'yi actigin andan itibaren calismasi bunu virus yapmaz, elinde bir bilgi mi var? Muhtemelen yok cunku CS2'de cikan guvenlik aciklarini bilmiyorsundur ayrica diger anti-cheat'lerin (EAC haric, be dahil diger tum bildigim AC'ler icerisinde) Vanguard en tutarlisi, gelistirmeye calisiyorlar. BattlEye icin bunlari soyleyemezsin, Warzone orneginde de sevgili oyun yapimcilarimiz buyuk hile yapimcilari dava ediyor fakat o kadar anti-cheat development konusunda aciz firma olduklari icin hiçbir faydasi olmuyor ve hileciler ayni kalitede ayni guvenlikte bedava hile yayinliyorlar, bunu LoL yazilimlari icin gosterirsen sevinirim ki boyle bir şey yok. Virus oldugunu kanitlamak icin konu hakkinda fikirleri olmayan insanlarin YouTube videolarini atma lutfen. Ayrica Launcher'le ilgili problemler uzun zaman sonra ilk kez bu splitte artmaya basladi. R*ot fani degilim ama bilgisizce yorumlara da emoji atarim.
Oyunun sikintilari ne Launcher ne anti-cheat, yillardir yeni ejderler geldiginden beri ozellikle okyanus ejderinde FPS'in yerlere cakilmasini duzeltmediler mesela dumduz mimari degisikligini kaldiramadilar ama diger sirketler arasinda bu kadar tutarli oyun yapan firmaya duzgun yorum yapmadan yuzeysel konusmak aşırı saçma, sorunun ne? Ejderlerin FPS'yi dusurmesi mi? Ping mi? Ona gore bir yorum yap. LoL'u sevmem Valorant bana hitap etmiyor, kart oyunlari cok bunaltici, TFT'yi beceremiyorum ama baska tur bir oyun yaparlarsa alternatifleri veya orijinalleri yerine Riot'un yaptigini oynarim, en iyisini onlarin yapacagini biliyorum cunku. MMO oyunlari ciktiginda oynadigim MMO'lari birakip Riot'un oyununu oynarim fanatiklik degil en iyisini onlar yapiyor, gidip Overwatch veya CS2 gibi oyunlari oynamaktansa Valorant'i oynarim (tur, grafik, kitle ve oynanis hitap ediyorsa tabii).
Konuya gelirsek Launcher'i guncellemeyecekler, tahminim uzun bir sure guncellenmeyecek. Muhtemelen yeni bir Launcher yapacaklar Riot Client arayuzune benzer bir arayuz yapacaklar birkac leak vardi bununla ilgili. Yeni bir Launcher yapacakken gidip eskisine vakit harcamazlar ha yeni bir Launcher yapmiyorlarsa o zaman spam invite olayini cozsunler Neeko'nun geldigi sezondan beri yapiliyor hala daha yapiliyor

bu Launcher donmalari falan kolayca cozulen sorunlar olmamasi gereken seyleri kaldirsinlar gerekirse 3 kez Launcher'i kapat ac yapip gireyim sorun degil. Diger oyunlara baktigimizda en duzgun calisan oyunlari da bu firma yapiyor hiç sevmesem de bu sirketi, yapacak bir şey yok.