Detaylar
Kim cevapladı?Öyle bir konuşuyorsun ki sanki Beşiktaş tam kadro çıktı.Süt kupasında bir sürü eksikle yenip, Fenerbahçe dışındaki tüm takımların bir araya geldiği en boş derbi.
Ayrıca söylesene, şu Beşiktaş ilk 11'inden kaç tanesini Fenerbahçe'ye alırdın bu maç mesela?
Ben diyeyim mi, 0. Belki Cerny, ama hala eksik eksik diye bahanelere sığınıyorsunuz.
Bunu dediğiniz için yıllardır hep kaybedensiniz. Kaybetmeye de mahkumsunuz.Ya Fenerbahçelisindir ya da düşmanı sözünün doğru olduğunu gösterdiniz tebrikler.
Beşiktaş 75 dakika 17 yaşındaki çocukla oynadı. Alsanız Uefa kupası almış gibi sevinirsiniz, kaybedince "Süt kupası" diye ağlar durursunuz. En son ne zaman kupa aldınız desem, cevap veremezsin.Süt kupasında bir sürü eksikle yenip, Fenerbahçe dışındaki tüm takımların bir araya geldiği en boş derbi. Ya Fenerbahçelisindir ya da düşmanı sözünün doğru olduğunu gösterdiniz tebrikler.![]()
![]()
Galatasaraylı olarak hakeme rağmen eze eze hakkıyla kazanan Beşiktaş'ı kutlarım.
SF26
Üstün
Derbi, Beşiktaş, bol eksikli Fenerbahçe, Britanya'da oynamış kel kanat...
Maç önü söylemiştik biz bunu. Sarığımız yok ki dinlenelim.
O kadar Cerny'den bahsettik, Kadıköy'deki eski kelleri de unutmayalım.
LA Knight
Üstün
Bir yanda Gökhan Sazdağı'nı geçemeyen Oğuz diğer yanda Jurasek'i geçemeyen Szymanski. Zaten sahaya sürüldüklerinde umudumu direkt kesiyorum. DK 80 4-5 farkla önde olsak bile son 10 dakika filan Oğuz Aydın girince maçı kapatıyorum. Bugünkü maçı bir istisna yapar filan dedim yok yani hiç ışık yok. Klasik anadolu takımının senelik parlayan çöpü.
Fenerliyim ama BJK'yı kutluyorum, hem deplasmanda hem hakederek kazandınız.Öyle bir konuşuyorsun ki sanki Beşiktaş tam kadro çıktı.
Ayrıca söylesene, şu Beşiktaş ilk 11'inden kaç tanesini Fenerbahçe'ye alırdın bu maç mesela?
Ben diyeyim mi, 0. Belki Cerny, ama hala eksik eksik diye bahanelere sığınıyorsunuz.
Bunu dediğiniz için yıllardır hep kaybedensiniz. Kaybetmeye de mahkumsunuz.
Çok eksiğimiz vardı ama mazeret değil, vermeseydi izin yönetim 3 tane oyuncu Noel iznine gitti zira.
Görkem Say
Üstün
Fenerliler bizim 13 eksiğimiz vardı diyor, biz aylardır başkansız teknik direktörsüz çıkıyoruz maçlara. Demir Ege veya Kartal dururken Salih'i ilk 11'e atan adama halı sahada taktik sorulmaz.
Bu mantikla biz de sezon baslamadan baskan ve hoca degistirdik. Bizim hoca tuttu sizin tutmadi simdilik. Besiktasin sampiyonluk yarisinda Fenerbahce veya Galatasaray ile yarisamayabilir de Trabzon'un yaptiklari da ortada. Antep - Kasimpasa - Gencler gibi takimlara puan birakacak bir kadronuz da yok. Konferansta'da degilsiniz.
Sahsen ben Ziraat kupalarini onemsemiyorum. FB - GS - BJK gibi takimlar icin pek bir getirisi yok. Anadolu takimlari Avrupa'ya direkt gidebildigi icin onem arz ediyor. Dort buyukler zaten genelde lig siralamasiyla Avrupa'ya giden takimlar. Elenseydik daha bile iyi olurdu bu grup mantigi sacma olmus. Eksik kadroya ragmen bence cok kotu oynamadik ozellikle ilk yarida son toplari daha iyi kullanabilsek farkli bir sonuc cikarabilirdik. Uzulecek bir sey yok. Besiktas'i tebrik ederim.