Ne kadar dinlenirsem dinleneyim, uyursam uyuyayım gün içerisinde gebere gebere dolaşıyorum. İyi bir takviyeye ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Son zamanlarda Nutraxin'in Magnezyum, C ve B12 takviyelerini araştırdım, epey öneren var. Multivitamin şeklinde kullanmak istemiyorum, ayrı ayrı almak istiyorum. Çok da bilgim yok ama. Sizlerin bir tavsiyesi varsa, kullandığınız ürünler vesaire, dinlemek isterim. Teşekkür ederim.
Ayrı ayrı almanız daha mantıklı zaten. Multiyi kolaj gibi düşünün. Hepsinden azar azar yapmışlar, ortaya yapmışlar. Protein Ocean ürünlerini yıllardır kullanıyorum ve memnunum. Özellikle dediğiniz gibi halsizlik için Magnezyumun Bisglisinat formunu almalısınız.
Ayrı ayrı almanız daha mantıklı zaten. Multiyi kolaj gibi düşünün. Hepsinden azar azar yapmışlar, ortaya yapmışlar. Protein Ocean ürünlerini yıllardır kullanıyorum ve memnunum. Özellikle dediğiniz gibi halsizlik için Magnezyumun Bisglisinat formunu almalısınız.
O halde MG Bisglisinat ve B12 alayım. Uyumadan yarım saat kadar önce ikisini de atsam yeterli sanırım. Peki hangi ürünü almalıyım, piyasada çok ürün var. Nutraxin bayağı methediliyor. Bütçe problemi yok.