YunaUK

Becerikli
Merhaba Balıkesir üniversitesinde makine mühendisliği okumayı düşünüyorum. 3 yıl sonra üniversite sınavına gireceğim. TYT ve AYT'ye nasıl calışmalıyım. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

Hayatın tadını çıkar. Şimdilik sadece okul derslerine odaklan, tut ayy için ekstra bir şey yapma. 11. sınıfta TYT konuları+ okul konularını birlikte götür. 11'in yazı + 12. sınıf aralığa kadar ayy konuları+ TYT birlikte götür. 12'de aralıktan sonra 2 ay boyunca temelini güçlendir. 4 ay boyunca net arttırmaya uğraş. Kısaca böyle.

Hayatın tadını çıkar. Şimdilik sadece okul derslerine odaklan, tut ayy için ekstra bir şey yapma. 11. sınıfta TYT konuları+ okul konularını birlikte götür. 11'in yazı + 12. sınıf aralığa kadar ayy konuları+ TYT birlikte götür. 12'de aralıktan sonra 2 ay boyunca temelini güçlendir. 4 ay boyunca net arttırmaya uğraş. Kısaca böyle.

Anladım teşekkür ederim LGS'ye girmeden 3 sene önce 1 sene sonra calışmaya başlarsın denilmişti en sonunda 8.sınıfta LGS'ye 3.5 hafta önce calışmaya başladım ucu ucuna meslek lisesini zor kazandım tekrardan bunun benzerini yaşamak istemiyorum o yüzden şimdiden biraz psikolojimden kaynaklanıyor ama gec kalmaktan korkuyorum.

Sizin gireceğiniz yıl Maarif Model uygulanacak bildiğim kadarıyla. Şu anda sana tavsiyem 11. sınıfa geçtiğinde başla. Ha tabi buraya gelene kadar yan gelip yatmayacaksın. Otutup dersi derste dinleyip not tutacaksın. Daha sonrasında ise çalışacaksın.

Meslek lisesinde AYT anlamak zordur sana tavsiyem şimdiden derslerini sevmen. Sana öğretecek hoca az olacağından sorun çekebilirsin.

Merhaba Balıkesir üniversitesinde makine mühendisliği okumayı düşünüyorum. 3 yıl sonra üniversite sınavına gireceğim. TYT ve AYT'ye nasıl calışmalıyım. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

Eğer 3 yıl sonra gireceğin sınavı şimdiden düşünüyorsan eminim iyi yerlere gelirsin zaten bu kadar erkenden kasma biraz daha istediğin şeyleri yap tadını çıkar vaktinin.

Eğer 3 yıl sonra gireceğin sınavı şimdiden düşünüyorsan eminim iyi yerlere gelirsin zaten bu kadar erkenden kasma biraz daha istediğin şeyleri yap tadını çıkar vaktinin.

İstediğim şeyleri yapma konusunda kendimden cok bahsetmek istemiyorum ama 9 yılda 6 yıl yaşadıklarım sonrasında 3 yılda kendimi intihara sürüdikten sonra iyi bir üniversite kazanıp ondan sonra asgari ücret bile olsa bir işe girip ayrı eve cıkmak istiyorum ayrıca türkite şartlarında asgari ücretle ayrı eve cıkmak ne kadar mümkün emin değilim ayrıca intihardan bahsetmek yasaksa modaratörlerden özür diliyorum.

Balıkesir gibi bir üniversitede makine okumak 4 seneyi boşa geçirmek olur hedefini yukarı koy.

Ailem şehir dışında cıkmama izin vermez o yüzden en yakın üniversite olarak Balıkesir Üniversitesi var üniversitede ayrı eve cıkabilirsem Balıkesir dışına izin vermezler o yüzden Balıkesir'de ayrı eve cıkabilirsem ayrı eve cıkıcağım ya da aile evinde okuyacağım ayrıca ayrı evde masrafları parayla öderken aile evinde psikolojinizle ödüyorsunuz o yüzden ayrı eve cıkmak istiyorum.

Ailem şehir dışında cıkmama izin vermez o yüzden en yakın üniversite olarak Balıkesir Üniversitesi var üniversitede ayrı eve cıkabilirsem Balıkesir dışına izin vermezler o yüzden Balıkesir'de ayrı eve cıkabilirsem ayrı eve cıkıcağım ya da aile evinde okuyacağım ayrıca ayrı evde masrafları parayla öderken aile evinde psikolojinizle ödüyorsunuz o yüzden ayrı eve cıkmak istiyorum.

Aynı şehirdeyken ayrı eve çıkarmazlar.