Yalan değilse git dolu ülkeye o zaman. Bunu diyen adam vatan hainidir. Boşsa doldurmaya çalış. Yaptığın şey geçmişe, atana bir tokattır.

Doğruları söylemek ne zamandan beri hainlik oldu? Enflasyon zirveyi görmüş, dolar 30 TL olmuş, doğru düzgün üretim yok, cehalet inanılmaz bir seviyede, ülkenin her yeri mülteci dolmuş, Katar zenginleri ülkeyi parça parça satın almış ve tarikatlar yönetime karışmış. Bomboş bir ülke.

Hocam burada yaşayan sapık Suriyeli ve Afgan'ların eline silahı ver koşa koşa korkarak köpek gibi kaçarlar. Sence o sapıklar bu ülkeyi savunur mu sanıyorsunuz sanıyorsanız? yanılıyorsunuz.

Burada sapıklar yaşıyorsa bu sapıklara bir çözüm bul mücadele et. Ülkene hakaret edemezsin.

senin sırtınan defalarca kez bıçaklayan ırka verdiğin destektir

Kime destek verdim? Memleketine söven adama karşı çıkınca araba destek mi vermiş oldum? Ben de boşaltım yaptım o zaman. Sen de sıvamak ister misin?

Ülken sana destek vermediği sürece hiçbir haltı çözemezsin.

Millî Mücadele zamanında hangi ülke destek verdi halka, Ülke mi kalmıştı?

Absürt, senin birinci önceliğin şehidin olmalı. 9 tane gencecik vatan evladı canını senin için verecek, sen de gidip Filistin yürüyüşü yapacaksın ha. Saygısızlık değil de ne bu?

Okumanız mı yok, anlamanız mı? Ertelensin veya iptal olsun demişim zaten. Öncelik şehide verilsin demişim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ülkeyi kurtaracak olanlar bu neslin gençleri, böyle bir rahatsızlık vermek yasak olmalı.

Kime destek verdim? Memleketine söven adama karşı çıkınca araba destek mi vermiş oldum? Ben de boşaltım yaptım o zaman. Sende sıvamak ister misin?

Mill, mücadele zamanında hangi ülke destek verdi halka Ülke mi kalmıştı?

Milli mücadele zamanında bir devrim yapıldı ve yeni bir ülke kuruldu. Bütün halk birleşip düşmana karşı savaştı. Şimdi ise halk onlarca parçaya bölünmüş durumda ve hükumet bizi desteklemiyor. Aynı şey değil yani.

Ben doğma büyüme Malatyalıyım depremden sonra varoş bir mahalleye, eski evime taşındım. Bu tür mahallelerde biliyorsunuz arap nüfusu çok oluyor. Aşağı mahalleye indiğimde evlerin duvarından, çöp kutularının üstüne hatta yollara kadar 505, arap çocuğu ve arap alfabesiyle yazılmış anlamını bilmediğim yazılar yazıyorlar. Sözde çok milliyetçi Malatya halkı bu tür yazılara karşı neden yürüyüş yapmıyor ? Gerçi Malatya halkı azıcık araştırma alışkanlığına sahip olsa böyle olmazdı da neyse.

Kime destek verdim? Memleketine söven adama karşı çıkınca araba destek mi vermiş oldum? Ben de boşaltım yaptım o zaman. Sen de sıvamak ister misin?

Millî Mücadele zamanında hangi ülke destek verdi halka, Ülke mi kalmıştı?

Okumanız mı yok, anlamanız mı? Ertelensin veya iptal olsun demişim zaten. Öncelik şehide verilsin demişim.
Absürt değil ve iptal olsun çelişiyor hocam.

Burada sapıklar yaşıyorsa bu sapıklara bir çözüm bul mücadele et. Ülkene hakaret edemezsin.
Ben hakaret etmedim asla benim şehidim bu vatan için bu bayrak için bu ülke için şehit oluyorsa asla hakaret etmem fakat sen Gidip'te Arap seviciliği yapıp şehit olan bir Memleket'te filistin bayrağı açarsan bu terbiyesizliktir bu hainliktir bu Arap tohumluluğudur. İnsanın zoruna gidiyor ağlayacağım ya benim şehidim bu bayrak için canını verirken sen nasıl bu ülkede sapıklık yaparsın nasıl filistin bayrağı ile şehit haberini bile bile duyup filistin bayrağı açarsın ağlamamak için sinirden kendimi zor tutuyorum ben bir insanım en fazla ne yapabilirim hükümetin reis denen şahısın bir şeyler yapması lazım. Ama çözümünü'de açıklaması daha da zoruma gitti neymiş sapık Afgan ve suriyelilere bahçeli ev inşa edip verecekmiş ya peki benim şehitlerimin evleri ne olacak? Şehitlerimizin Evlerini Hatta Çadırlarını Görünce Yüreğinizdeki Ateş Harlanacak

Hocam arkadaş haklı şehidimiz varken böyle filistin bayrağı filan açmak insanın zoruna gidiyor

Ben buna yanlış demedim ki. Adam memleketine sövdü. Buna yanlış dedim. Siz de memleketine söven adamı bana savundunuz :rofl: Burası ya hainlerle ya da yazılanı anlayamayanlarla dolu. Pek de başka bir şey beklemiyordum zaten.