Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
İçtim şarabı... Bir kere de olsun kendi vataniniz için yürüyüş yapin. Ne ar*b sevdasıymış arkadaş. Zerre umurlarimda değil bu arada sadece gosteriş.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Tarihten bir haber yaşayıp da millete vatan haini ibaresinde bulunmayın.
Sen tarihi bilen ama yorumlamaktan ve anlamaktan mahrum olan birisin. Ben ise pekala bunlara sahibim.
mr.esat
Üstün
Memleketten kasıt halk orada. Ayrıca boş demek ile sövmek arasında dağlar kadar fark var. Kimse de hain değil.Ben buna yanlış demedim ki. Adam memleketine sövdü. Buna yanlış dedim. Siz de memleketine söven adamı bana savundunuzBurası ya hainlerle ya da yazılanı anlayamayanlarla dolu. Pek de başka bir şey beklemiyordum zaten.
Tamamdır hocam, öyledir.Sen tarihi bilen ama yorumlamaktan ve anlamaktan mahrum olan birisin. Ben ise pekala bunlara sahibim.
Ben buna yanlış demedim ki. Adam memleketine sövdü. Buna yanlış dedim. Siz de memleketine söven adamı bana savundunuzBurası ya hainlerle ya da yazılanı anlayamayanlarla dolu. Pek de başka bir şey beklemiyordum zaten.
Memlekete sövdüğümüz yeri göstermezsen raporlayacağım.
Ya sago sanki adam ana avrat düz girmiş her satiri küfür dolu bir yorum yazmiş. Alt tarafi boş ibaresini kullanmış.Sen tarihi bilen ama yorumlamaktan ve anlamaktan mahrum olan birisin. Ben ise pekala bunlara sahibim.
Boş verin hocam arkadaş canımızı sıkmak için burada sanırım. Ya da uğraşıyor bizimle bilerek.Memlekete sövdüğümüz yeri göstermezsen raporlayacağım.
Klasik ak koyun işte, kurduğu hayaller gerçekmiş gibi davranıyor. Kendi haline bırakın gider en sonunda.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Memlekete sövdüğümüz yeri göstermezsen raporlayacağım.
Göstermiyorum. Kendin bak gör. Enflasyon fazla diye filistin yürüyüşü yapıldı diye bomboş ülke diyor adam. Bomboş bir ülke diyor. Git kendin gör işte. Raporlamana da gerek yok. Buranın kitlesi ve yöneticisi belli olduğu için kendilerince gerekeni yaparlar birazdan. Tatsız bir açılış oldu tüh
Göstermiyorum. Kendin bak gör. Enflasyon fazla diye filistin yürüyüşü yapıldı diye bomboş ülke diyor adam. Bomboş bir ülke diyor. Git kendin gör işte. Raporlamana da gerek yok. Buranın kitlesi ve yöneticisi belli olduğu için kendilerince gerekeni yaparlar birazdan. Tatsız bir açılış oldu tüh![]()
Sana da söveyimde bu sinirin boşa gitmesin o zaman. Bomboş bir herifsin sago.
Yeni konular
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-