İçtim şarabı... Bir kere de olsun kendi vataniniz için yürüyüş yapin. Ne ar*b sevdasıymış arkadaş. Zerre umurlarimda değil bu arada sadece gosteriş.

Ben buna yanlış demedim ki. Adam memleketine sövdü. Buna yanlış dedim. Siz de memleketine söven adamı bana savundunuz :rofl: Burası ya hainlerle ya da yazılanı anlayamayanlarla dolu. Pek de başka bir şey beklemiyordum zaten.
Memleketten kasıt halk orada. Ayrıca boş demek ile sövmek arasında dağlar kadar fark var. Kimse de hain değil.

Sen tarihi bilen ama yorumlamaktan ve anlamaktan mahrum olan birisin. Ben ise pekala bunlara sahibim.
Tamamdır hocam, öyledir.

Ben buna yanlış demedim ki. Adam memleketine sövdü. Buna yanlış dedim. Siz de memleketine söven adamı bana savundunuz :rofl: Burası ya hainlerle ya da yazılanı anlayamayanlarla dolu. Pek de başka bir şey beklemiyordum zaten.

Memlekete sövdüğümüz yeri göstermezsen raporlayacağım.

Memlekete sövdüğümüz yeri göstermezsen raporlayacağım.

Göstermiyorum. Kendin bak gör. Enflasyon fazla diye filistin yürüyüşü yapıldı diye bomboş ülke diyor adam. Bomboş bir ülke diyor. Git kendin gör işte. Raporlamana da gerek yok. Buranın kitlesi ve yöneticisi belli olduğu için kendilerince gerekeni yaparlar birazdan. Tatsız bir açılış oldu tüh :unsure:😭:D

Göstermiyorum. Kendin bak gör. Enflasyon fazla diye filistin yürüyüşü yapıldı diye bomboş ülke diyor adam. Bomboş bir ülke diyor. Git kendin gör işte. Raporlamana da gerek yok. Buranın kitlesi ve yöneticisi belli olduğu için kendilerince gerekeni yaparlar birazdan. Tatsız bir açılış oldu tüh :unsure:😭:D

Sana da söveyimde bu sinirin boşa gitmesin o zaman. Bomboş bir herifsin sago.