Bu ülkeyi kurtaracak olanlar bu neslin gençleri, böyle bir rahatsızlık vermek yasak olmalı.

Benim de dediğim bu ama ülkeyi kurtarması gereken gençler ülke kötü durumda diye sövüyor ve kaçmak istiyor. Ben de diyorum ki ülke kötü durumda evet. Boş durmayıp çalışın. Kötü durumdan kurtarın diyorum.

Göstermiyorum. Kendin bak gör. Enflasyon fazla diye filistin yürüyüşü yapıldı diye bomboş ülke diyor adam. Bomboş bir ülke diyor. Git kendin gör işte. Raporlamana da gerek yok. Buranın kitlesi ve yöneticisi belli olduğu için kendilerince gerekeni yaparlar birazdan. Tatsız bir açılış oldu tüh :unsure:😭:D

Haksiz mi sagoş? Adam olani söylüyor. Bu ülkede yaşanan saçma sapan bir sürü olay var, bunlarin hepsini arşiv unutmuyor neyse ki. Fazla 31 çok zararlıymış gerçekten.

Milli mücadele zamanında bir devrim yapıldı ve yeni bir ülke kuruldu. Bütün halk birleşip düşmana karşı savaştı. Şimdi ise halk onlarca parçaya bölünmüş durumda ve hükumet bizi desteklemiyor. Aynı şey değil yani.

Bence git oku. Halk artık kendime bakarım. Kimin himayesinde olduğum önemli değil. Zaten çok uğraştım ama nafile dedi. Kimisi Amerika mandası kimisi bilmem ne mandası olalım diyordu. Kimisi kaçıyordu. Kimisi umrumda değil diyordu. Kimisi şeriat istiyordu. Birleşip güç olalım savaşalım diyen kim vardı? Sonradan oluşturuldu bu zihin. Ülkenin yüzde 48'i bu durumlardan rahatsız değil mi? Demek ki en az 40 milyon insan seninle benimle aynı fikirde. Neden çabalamak yerine boş boş oturuyoruz? Bırak 40 milyonu 40 kişi bile birlik olmasa yine o birliği oluşturmaya çalışmalıyız.

Benim de dediğim bu ama ülkeyi kurtarması gereken gençler ülke kötü durumda diye sövüyor ve kaçmak istiyor. Ben de diyorum ki ülke kötü durumda evet. Boş durmayıp çalışın. Kötü durumdan kurtarın diyorum.

Bu ülkede Türk askerinin, Hatay ve çevresindeki depremzedelerin filistinliler kadar değeri yok mu? Suudi Arabistan noel kutluyor, umurunda bile değil kendi ırkındaki adamlar. Biz neden tüm kaynaklarımızı seferber ediyoruz? Malatya da yapılan yürüyüş cahilliğin göstergesidir. Bu yüzden gerideyiz.