Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Explosive

Yetkin
Dostlar selam, Mafia: Definitive Edition'da MangoHud kullanmaya çalıştım fakat hiçbir sonuç alamıyorum. "MangoHud = 1" yazdığım zaman açılıyor fakat FPS gözükmüyor. Diğer oyunlarda da denedim sonuç aynı?

Çözüm
Oyun açılıyor fakat çalışmıyor, FPS göstermiyor.
Steam'i Flatpak uzerinden mi edindin? Cunku soyledigim ayarlari birebir uyguladim ve DXVK kullanan oyunda sorunsuz acildi. Indirmediysen 32 bit surumunu de indir Mangohud'un.
sudo pacman -S lib32-mangohud lib32-gamemode

1725100773625.webp
Oyun açılıyor fakat çalışmıyor, FPS göstermiyor.
Steam'i Flatpak uzerinden mi edindin? Cunku soyledigim ayarlari birebir uyguladim ve DXVK kullanan oyunda sorunsuz acildi. Indirmediysen 32 bit surumunu de indir Mangohud'un.

1725100773625.webp

Çözüm

Eki Görüntüle 79243
Evet Flatpak üzerinden kurulu. Oyunlar silinmeden pacman ile yüklemenin yolu var mı? 32 bit sürümünü yükleyip mangohud=1 %command% ile denedim sonuç yine aynı oyun açılıyor ama çalışmıyor.

Evet Flatpak üzerinden kurulu. Oyunlar silinmeden pacman ile yüklemenin yolu var mı? 32 bit sürümünü yükleyip mangohud=1 %command% ile denedim sonuç yine aynı oyun açılıyor ama çalışmıyor.
Flatpak kullaniyorsan boyle dene:

1. Magaza veya terminalden Mangohud Flatpak surumunu kur.
Bash:
flatpak install org.freedesktop.Platform.VulkanLayer.MangoHud
2. Flatseal kullaniyorsan:
Flatseal'de Steam'i bul, altta "Environment" kismina MANGOHUD=1 ekle

1725101326936.webp