Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Steam'i Flatpak uzerinden mi edindin? Cunku soyledigim ayarlari birebir uyguladim ve DXVK kullanan oyunda sorunsuz acildi. Indirmediysen 32 bit surumunu de indir Mangohud'un.
sudo pacman -S lib32-mangohud lib32-gamemodeExplosive
Yetkin
İlk seçeneği yaptım maalesef olmadı. Şu an tek oyun yüklü onun dosyalarını kopyalayıp pacman ile kurucam.Flatpak kullaniyorsan boyle dene:
1. Magaza veya terminalden Mangohud Flatpak surumunu kur.
2. Flatseal kullaniyorsan:Bash:flatpak install org.freedesktop.Platform.VulkanLayer.MangoHud
Flatseal'de Steam'i bul, altta "Environment" kisminaMANGOHUD=1ekle
Eki Görüntüle 79250
- Makaleler
- 24
İlk seçeneği yaptım maalesef olmadı. Şu an tek oyun yüklü onun dosyalarını kopyalayıp pacman ile kuracağım.
Iki secenek yazmadim ki? Iki adim O, Flatpak icin MangoHud kurduktan sonra Flatseal uzerinden degiskeni ekliyorsun, bu kadar.
Explosive
Yetkin
Flatseal yüklü değildiIki secenek yazmadim ki? Iki adim O, Flatpak icin MangoHud kurduktan sonra Flatseal uzerinden degiskeni ekliyorsun, bu kadar.
- Makaleler
- 24
@Explosive adimlari eksik uyguluyorsunuz muhtemelen. Denemek adina Flatpak surumunde ayni oyunu kurup calistirdim, sorunusuz bicimde Mangohud calisti.
Explosive
Yetkin
Kusura bakamyın hocam yanlış anlamışım. Yeniden kurdum şimdi deneyeceğim.@Explosive adimlari eksik uyguluyorsunuz muhtemelen. Denemek adina Flatpak surumunde ayni oyunu kurup calistirdim, sorunusuz bicimde Mangohud calisti.
- Makaleler
- 24
Yuklemenizi oneririm, Flatpaklar icin cok kullanisli yazilim.
Kurmayacaksaniz bununla deneyin:
flatpak override --user --env=MANGOHUD=1 com.valvesoftware.SteamAyni islevi goruyorlar fakat Flatseal tum Flatpak ayarlarini tek sayfada topluyor, bu yuzden kolay.
Explosive
Yetkin
Pacman üzerinden yükledim şimdi birde böyle deneyim. Bunu öğrendiğim iyi oldu gerektiği zamna bakıcam.Yuklemenizi oneririm, Flatpaklar icin cok kullanisli yazilim.
Kurmayacaksaniz bununlar deneyin:
flatpak override --user --env=MANGOHUD=1 com.valvesoftware.Steam
Ayni islevi goruyorlar fakat Flatseal tum Flatpak ayarlarini tek sayfada topluyor, bu yuzden kolay.
Şimdi oldu hocam.
ENABLE_VKBASALT=1 mangohud gamemoderun %command%
Son düzenleme:
Yeni konular
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-
-