Manuel RAM ayarları sonrası MEMORY_MANAGEMENT hatası

tphyrdl de eşitlememiş

TPHYRDL ziyade adam BIOS'a giremiyor ki.

Bu ayarları kaydedin, Clear CMOS ile tekrardan girersin. Sonra çökme olup olmadığına tekrardan bak. Ondan mı çöküyor acaba, o da belli değil. Stok ayarlardayken ya da düz EXPO açık iken böyle bir sıkıntı var mı peş peşe girdiğinde?

Hayır denk gelmedim

Muhtelemen çok fazla gir çık ve ayar yapınca Bios kafayı yiyor bence ayarla alakası yok daha az önce Expo açınca bios donmuştu

Bu testi geçerse son halini Clear CMOS yapıp tekrardan gir. Bakarsın duruma.
Şuan 13.dk kaç dk daha beklıyım

Neyseki ayarı BIOS'a kaydettim

Muhtelemen çok fazla gir çık ve ayar yapınca Bios kafayı yiyor bence ayarla alakası yok daha az önce Expo açınca bios donmuştu

Clear CMOS yap, ayarları sıfırdan gir. Bu BIOS sorununu çöz, sonra testi tekrarlarsın.

Msi B650 gaming plus wifi kullanirken ayni donmalari yaşıyordum ben de. Msi sagolsun
Gigabyte tan şaşmam artık

Msi B650 gaming plus wifi kullanirken ayni donmalari yaşıyordum ben de. Msi sagolsun
Gigabyte tan şaşmam artık

Nebi amcanız forum hurafeleri diyor ama, geçen izledim videosunu. İnanmıyor bizlere. Buradan MSI temsilcisi olarak kendisine iletin, o da firmaya aktaracaktır.

Nebi amcanız forum hurafeleri diyor ama, geçen izledim videosunu. İnanmıyor bizlere. Buradan MSI temsilcisi olarak kendisine iletin, o da firmaya aktaracaktır.
Abi ne temsilcisi ya Herseyde bi hayir vardir. Sagolsun ilk onun verdigi ayarlarla başladık. 9070 xt ye de onun rehberi ile uv yapmistim.Bak senle tanıştık daha da canavar oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…