Detaylar
Kim cevapladı?Hangi telefonu kullanıyordunuz?MIUI'den nefret ediyorum telefonumdan biliyorum ne kadar buglı dandik bir arayüz olduğunu.
Hocam ben de iphone 7 128 var ve 40 gbsi dolu. İçinde pubg, bs, clash of clans var. 128 dolu dolu yeter. Zaten tablette video doldurmayacaksın.MIUI'den nefret ediyorum telefonumdan biliyorum ne kadar buglı dandik bir arayüz olduğunu. 128 GB yeter gibi sanırım bana full oyun oynamam 2-3 tane büyük oyun kurarım daha fazlasını yüklemem. Hafıza kartı desteği olmaması biraz sıkıntı ama. Xiaomi'deki 256 GB bellekle ekran biraz daha cezbediyor ama yazılımdan kaybediyor gerçekten.
Redmi Note 10S
Anladım. Xiaomi arayüzü premium segment cihazlarında çok daha iyi ve akıcı çalışan bir arayüz. Alt segment cihazlarına pek önem vermiyorlar. Tabletlere gelecek olursak; her ikisi de memnun eder. Huawei tabletlerin kalitesi genelde beğeniliyor ve tavsiye ediliyor. Matepad Air klavye ile geliyormuş sanırım. Lazım olursa aksesuarlarını da bulmak daha kolay olur. Matepad Air sizin için daha doğru tercih gibi.
Hocalarım şimdi radarı Galaxy Tab S9'a çevirdim şu an 19.000 lira bandında. Ekranda tam istediğim gibi AMOLED, öyle dandik TFT'lerden değil. Donanımda da sorun göremedim yanında kalemde çıkıyormuş sanırım.
Düz S9 aldım arkadaşlar cevaplar için teşekkürler.
Düz S9 aldım arkadaşlar cevaplar için teşekkürler.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-