1589

Üstün
Makaleler
2
Arkadaşlar merhaba; ilk başta dün akşam geriye doğru gerilmemle başladı, bir anda aşırı derecede ağrıdı orası. Sonra nefes aldıkça ağrı girmeye devam etti ve en son tuvaletim geldiğinde işedim. Hayatımda çektiğim en büyük ağrılardan biriydi galiba öyle böyle bir ağrı değil vurmaya başladı, o ağrı yüzünden tuvaletimi tam yapamadım çünkü dayanamadım. Tam yapamadığım için de bu sefer penisin uç kısmı dahil içine doğru ağrımaya başladı.

Bu ilk kez olmuyor bu arada, her 1-2 yılda bir yaşıyorum ama gittikçe kötüleşiyor. İlk kez bu kadar kötü oldu ve ne olduğunu cidden merak ettim. Arkadaşıma söyledim o anlar biraz, su iç yat dinlen dedi, eğer testislerde de ağrı varsa sperm yerine idrar kaçmıştır falan dedi. Testislerde pek ağrı olmuyor ama işerken oraya da azıcık vuruyor.

Evet hiç çorap giymiyorum neredeyse. Ama onunla ilgili değil bence çünkü doğduğumdan beri evde çorap giymem.

Erkek çocukları kışın mutlaka çorap giymek zorunda yatak hariç. Ayaktan idrar yolları etkilendiği için ayak soğuk olursa idrar acılı, ağrılı olur. Bu yazdığıma güvenin ve sadece 2 gün çoraplı gezin. Bana hak vereceksiniz.

Erkek çocukları kışın mutlaka çorap giymek zorunda yatak hariç. Ayaktan idrar yolları etkilendiği için ayak soğuk olursa idrar acılı, ağrılı olur. Bu yazdığıma güvenin ve sadece 2 gün çoraplı gezin. Bana hak vereceksiniz.
2 gün içinde geçeceğini düşünüyorum zaten çünkü daha önce olduğunda ilk günden geçerdi bu kez uzun sürecek herhalde.

Yine de bir deneyeyim teşekkürler.

2-3 aydır falan evin içinde çorapsız geziyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Normal mi?

Hala böyle batıl inançlara nasıl inanabiliyorsunuz aklım almıyor? Bu dediğinin hiçbir bilimsel dayanağı yok ayrıca soğuk hasta etmez bakteri hasta eder.