Arkadaşlar merhaba; ilk başta dün akşam geriye doğru gerilmemle başladı, bir anda aşırı derecede ağrıdı orası. Sonra nefes aldıkça ağrı girmeye devam etti ve en son tuvaletim geldiğinde işedim. Hayatımda çektiğim en büyük ağrılardan biriydi galiba öyle böyle bir ağrı değil vurmaya başladı, o ağrı yüzünden tuvaletimi tam yapamadım çünkü dayanamadım. Tam yapamadığım için de bu sefer penisin uç kısmı dahil içine doğru ağrımaya başladı.
Bu ilk kez olmuyor bu arada, her 1-2 yılda bir yaşıyorum ama gittikçe kötüleşiyor. İlk kez bu kadar kötü oldu ve ne olduğunu cidden merak ettim. Arkadaşıma söyledim o anlar biraz, su iç yat dinlen dedi, eğer testislerde de ağrı varsa sperm yerine idrar kaçmıştır falan dedi. Testislerde pek ağrı olmuyor ama işerken oraya da azıcık vuruyor.
Bu ilk kez olmuyor bu arada, her 1-2 yılda bir yaşıyorum ama gittikçe kötüleşiyor. İlk kez bu kadar kötü oldu ve ne olduğunu cidden merak ettim. Arkadaşıma söyledim o anlar biraz, su iç yat dinlen dedi, eğer testislerde de ağrı varsa sperm yerine idrar kaçmıştır falan dedi. Testislerde pek ağrı olmuyor ama işerken oraya da azıcık vuruyor.