Üşenmeyip gidin doktora, mesanenizde kist bile olabilir asla şakaya gelmez bu tür şeyler, sağlığınızdan daha önemli bişey yok. Ayrıca utanılacak bişey de yok.
Ondan utanmam da, diyelim ki doktorun biri idrar kesene sperm kaçmış mastürbasyon mu yaptın? Dese ben ailemin karşısında mahcup olurum 😃

Son çözüm o olacak herhalde, üşeniyorum.
En mantıklı olan tavsiye bu, üroloğa görünmek.

Üşengeçlikten uzun bir süre gitmeyeceksen de bol bol su iç, böbrekler ve idrar yolların birkaç hafta temizlensin. Kumdan dolayıysa muhtemelen yavaş yavaş azalır, değilse de geçmiş olsun sorun daha ciddi ve teşhiste geç kalmış olabilirsin. :)

Yani ben görünüşte öyle bir çocuk değilim diyelim, babam anlar mastürbasyon yapmamı da, sapık olarak nitelendirir 😃 son derece rahatsız böyle şeylerden.
Yahu dostum bak, mastürbasyon ayıp ve sapıklık değil ihtiyaç, fakat son zamanlarda mültecilerden dolayı sapıkça gelebilir ama baban da anlayışla karşılayacaktır.

Ülkemizin en büyük eksisi cinselliğin ayıp bişey olarak görülmesi ve cinsel eğitim verilmemesi.

Yahu dostum bak, mastürbasyon ayıp ve sapıklık değil ihtiyaç, fakat son zamanlarda mültecilerden dolayı sapıkça gelebilir ama baban da anlayışla karşılayacaktır.
Bana göre gayet normal hocam zaten. Neyse bir bakacağım teşekkür ederim yanıtlarınız için.

Ülkemizin en büyük eksisi cinselliğin ayıp bişey olarak görülmesi ve cinsel eğitim verilmemesi.
Aslında babam da kafa adamdır anlayışla da karşılayabilir ama nedense bende gairp bir huy var toplumda o şekilde nitelendirilmek istemiyorum. Dediğiniz gibi artık cinsellik çok büyük ayıp olarak görülüyor, çevremden bunu duymak bende çok takıntı yapar.

Sperm konusunda arkadaşlar hakli. Kola gibi asitli icecekler içtiğinizde de ozellikle eger bir hastalık, enfeksiyon halideyseniz idrar yollarını masturbasyon sonrası etkiler, ucunu yakar, bazen ağrır. Yarım saat civarı geciyor, bu durumda bol bol su icip iseyerek kalan spermi atmaniz ise yarayacaktır.
Ama sendeki durduk yere başlamış anladığım kadarıyla. Urologa git muhtemelen acip bakmalarina bile gerek yok, acsalar da günde 50 penis gördükleri için utanacak bir şey yok, hasta-doktor gizliliği var.