Evet aynısı, işedikçe de artıyor. Daha demin yine işedim (çok fazla tuvaletim gelmeye başladı) bu kez daha az ağrıdı çünkü hafifti.

Aynı durumu yaşamışız demek ki. Benim bayağı kötüydü ya. Ağlayacak dereceye geliyordum.

Üstünden bayağı bir zaman geçti ama. Sonra hiç olmadı.

Randevu al git. Belli olmaz ne çıkacağı.

1) Kola gibi içecekler sonrasında sperm etkilenmez testis kan bariyeri var zaten.
Ben yazdığım asitli icecekler konusunda ufak bir araştırma yapınca bir suru kaynak buluyorum.
Tecrübe etmediğim hiçbir şeyi de burada paylaşmam.
2) Eğer enfeksiyonsa orşit gibi mastürbasyon ile ağrır doğru ama geçmez antibiyotik kullanılması lazım. Zaten acil bir durum. Testisleri kaybetmek istemiyorsa tabii.
3) Yalnızca enfeksiyon değil malignite (kanser) durumlarında da ağrır.
4) Üreter enfeksiyonu olursa belden başlayıp penis ucuna yayılan bir ağrı olur. Nefropati gelişmemesi açısından yine ürolojinin görmesi gereken bir durum.

Daha ister misin?
Bunların benim dediğimle alakası yok. Kaynak verirsen de güzel olur, teşekkürler.

Ben yazdığım asitli icecekler konusunda ufak bir araştırma yapınca bir suru kaynak buluyorum.
Tecrübe etmediğim hiçbir şeyi de burada paylaşmam.

Bunların benim dediğimle alakası yok. Kaynak verirsen de güzel olur, teşekkürler.

Vallahi dahiliye ve pediatri notlarımı atamam ben stajyer doktorum. İstersen öğrenci belgemi atayım daha iyi olur. İnternetteki kaynaklara da pek inanmayın. Yalan yanlış birçok şey var.

Vallahi dahiliye ve pediatri notlarımı atamam ben stajyer doktorum. İstersen öğrenci belgemi atayım daha iyi olur. İnternetteki kaynaklara da pek inanmayın. Yalan yanlış birçok şey var.
Bir şey atmana gerek yok hocam. Kitaptan bir sayfayı çekmek zor değil, benimde tıp kitaplarım var, atayim istersen zira devlet sırrı değil bunlar. Günümüzde en iyi bilgi araci olan internetten de doğru bilgiye ulaşmak mümkün, doktor olduğunuzu varsayarak doğru kaynakları bildiğinizi umuyorum.

Ya buranın bilmedikleri şey üstüne yorumları ne kadar fazla. Böyle şeyler yasaklansın. Hocam anamnezinde üreterit gibi gözüküyor. Dahiliyeden veya ürolojiden randevu al git. Mastürbasyonluk bir şey değil yani.
He ya. Bunu anlattım bende. Olayın mastürbasyon ile bir alakası yok.

Konunun ilk iki sayfasını okuyunca acaba nerelere kadar gitmiş ki diye merak ettim :):):)

Can dostum bir hastaneye gitmen daha makul sana daha sağlıklı bir sonuç söylerler ve sağlığına kavuşman için de gerekeni yaparlar.

Vallahi sorma hocam. Bazı arkadaşlar kızacak ama böyle konularda bilgin olsa bile durup 10 kere düşünüp 1 kere yazmak lazım. Ya da doktora yönlendirmek lazım.

Mastürbasyon olayından nerelere kadar gelmiş.

Yine diyorum, saygı duyuyorum yorum yazanlara ama her şeyin bir sınırı var.