Sperm, testislerden penise gelirken mesaneye de uğruyor. O yüzden mesanede ağrı olabilir. Şimdi tekrar mastürbasyon yap ve tam boşal. Nasıl mastürbasyon yapıyorsun?
Detaylar
Kim cevapladı?Bazen sürtünerek, bazen normal şekilde.Sperm, testislerden penise gelirken mesaneye de uğruyor. O yüzden mesanede ağrı olabilir. Şimdi tekrar mastürbasyon yap ve tam boşal. Nasıl mastürbasyon yapıyorsun?
Sürtünerek yapınca daha çok zevk veriyor, bu yüzden dün öyle yaptım 
Sürtünerek yapmak çok sağlıksız bir yöntem. Penisi zorluyorsun çünkü. Boşalmayı da engeller bazen. Normal yolla kayganlaştırıcı kullanarak yapmanı tavsiye ederim. Sabun falan kullanma.Bazen sürtünerek, bazen normal şekilde.
Sürtünerek yapınca daha çok zevk veriyor, bu yüzden dün öyle yaptım
Ben hiç bir şey kullanmıyorumSürtünerek yapmak çok sağlıksız bir yöntem. Penisi zorluyorsun çünkü. Boşalmayı da engeller bazen. Normal yolla kayganlaştırıcı kullanarak yapmanı tavsiye ederim. Sabun falan kullanma.
O da sağlıksız. Peniste yaralara bile yol açabilir. Kayganlaştırıcı ve normal yollarla mastürbasyon yap. Tam boşal.
Aileme "ben mastürbasyon yapıyorum, bana kayganlaştırıcı lazım" diyemem herhalde. Nasıl olacak?O da sağlıksız. Peniste yaralara bile yol açabilir. Kayganlaştırıcı ve normal yollarla mastürbasyon yap. Tam boşal.
Mastürbasyon ile olayın alakası ne?
Hafta içi harçlıkları biriktir. Sonra markete git durex marka kayganlaştırıcı al. Odana bir yere sakla.Aileme "ben mastürbasyon yapıyorum, bana kayganlaştırıcı lazım" diyemem herhalde. Nasıl olacak?
15 yaşındayım, ben bir kasiyer olsam küçük görünen 15 yaşındaki bir çocuğa kayganlaştırıcı vermezdimHafta içi harçlıkları biriktir. Sonra markete git durex marka kayganlaştırıcı al. Odana bir yere sakla.
Üstte anlatmış @199
Yanlış yönlendirme çocuğu, mastürbasyon yapmasın ve olayın bunla her hangi bir alakası yok. Geriye doğru boşalsa bile asla böyle bir ağrı çekmez. Üroloğa görünün. Hiç birimiz burada size çözüm olamayız.