Yahu dostum bak, mastürbasyon ayıp ve sapıklık değil ihtiyaç, fakat son zamanlarda mültecilerden dolayı sapıkça gelebilir ama baban da anlayışla karşılayacaktır.

Ülkemizin en büyük eksisi cinselliğin ayıp bişey olarak görülmesi ve cinsel eğitim verilmemesi.
Haklısın hocam. Ve bu tarz durumlarda ne olursa olsun, üroloğa görünmenizde fayda var.
Aslında babam da kafa adamdır anlayışla da karşılayabilir ama nedense bende gairp bir huy var toplumda o şekilde nitelendirilmek istemiyorum. Dediğiniz gibi artık cinsellik çok büyük ayıp olarak görülüyor, çevremden bunu duymak bende çok takıntı yapar.
Ayıp değil hocam aslında. Sadece günümüzde bazı cahil insanlar bilmeden ayıp olarak nitelendiriyor. Cinsellik de hayatımızın bir parçası en nihayetinde. Yani garip karşılanılacak bir durum yok ortada. O nedenle içiniz rahat olsun.

Ya buranın bilmedikleri şey üstüne yorumları ne kadar fazla. Böyle şeyler yasaklansın. Hocam anamnezinde üreterit gibi gözüküyor. Dahiliyeden veya ürolojiden randevu al git. Mastürbasyonluk bir şey değil yani.

Ya buranın bilmedikleri şey üstüne yorumları ne kadar fazla. Böyle şeyler yasaklansın. Hocam anamnezinde üreterit gibi gözüküyor. Dahiliyeden veya ürolojiden randevu al git. Mastürbasyonluk bir şey değil yani.
Gördüğünüz gibi klavye doktorumuz gelip teşhisi koydu arkadaşlar.
Bilgi paylasimlari yapıldı, en nihayetinde herkes urologa yonlendirdi.
Sağa sola salça olup "yasaklansin" tayfanın da yorumları da benim canımı sıkmaya başladı ne yapacağız?

Gördüğünüz gibi klavye doktorumuz gelip teşhisi koydu arkadaşlar.
Bilgi paylasimlari yapıldı, en nihayetinde herkes urologa yonlendirdi.
Sağa sola salça olup "yasaklansin" tayfanın da yorumları da benim canımı sıkmaya başladı ne yapacağız?
Mesela yanlış bilgiler verip insanları zehirlemeyi bırakabilirsin.

Arkadaşlar merhaba; ilk başta dün akşam geriye doğru gerilmemle başladı, bir anda aşırı derecede ağrıdı orası. Sonra nefes aldıkça ağrı girmeye devam etti ve en son tuvaletim geldiğinde işedim. Hayatımda çektiğim en büyük ağrılardan biriydi galiba öyle böyle bir ağrı değil vurmaya başladı, o ağrı yüzünden tuvaletimi tam yapamadım çünkü dayanamadım. Tam yapamadığım için de bu sefer penisin uç kısmı dahil içine doğru ağrımaya başladı.

Bu ilk kez olmuyor bu arada, her 1-2 yılda bir yaşıyorum ama gittikçe kötüleşiyor. İlk kez bu kadar kötü oldu ve ne olduğunu cidden merak ettim. Arkadaşıma söyledim o anlar biraz, su iç yat dinlen dedi, eğer testislerde de ağrı varsa sperm yerine idrar kaçmıştır falan dedi. Testislerde pek ağrı olmuyor ama işerken oraya da azıcık vuruyor.

Şu ağrı böyle sanki nasıl desem bıçak saplanır gibi miydi? Yani her defasında sanki ağrı daha da çoğalıyormuş gibi falan.

Ağrı bildiğin saniye saniye artıyor, feci bir ağrıydı ama bendeki 2 defa oldu ama geçti kendi kendine.

Nasıl olsa yılda 1-2 defa oluyor deyip atma köşeye. Git en kısa zamanda.

Geçmiş olsun.

Verdiğim yanlış bilgimi doğrusuyla değiştirebilirsin, bekliyorum.

1) kola gibi içecekler sonrasında sperm etkilenmez testis kan bariyeri var zaten.
2) eğer enfeksiyonsa orşit gibi mastürbasyon ile ağrır doğru ama geçmez antibiyotik kullanılması lazım. Zaten acil bir durum. Testisleri kaybetmek istemiyorsa tabii.
3) yalnızca enfeksiyon değil malignite(kanser) durumlarında da ağrır.
4) üreter enfeksiyonu olursa belden başlayıp penis ucuna yayılan bir ağrı olur. Nefropati gelişmemesi açısından yine ürolojinin görmesi gereken bir durum.

Daha ister misin?

Şu ağrı böyle sanki nasıl desem bıçak saplanır gibi miydi? Yani her defasında sanki ağrı daha da çoğalıyormuş gibi falan.

Ağrı bildiğin saniye saniye artıyor, feci bir ağrıydı ama bendeki 2 defa oldu ama geçti kendi kendine.

Nasıl olsa yılda 1-2 defa oluyor deyip atma köşeye. Git en kısa zamanda.

Geçmiş olsun.
Evet aynısı, işedikçe de artıyor. Daha demin yine işedim (çok fazla tuvaletim gelmeye başladı) bu kez daha az ağrıdı çünkü hafifti.