@199

Tabii ki öyle olması lazım hocam. Benim demek istediğim, şimdi biri emin olmadan gelir değişik bir şey yazar mesela.

Sonra doğrusunu bildiğini sandığı ama doğru olmayan bir bilgiyi gelir o yazar, uzayıp gider kavga çıkar sonra.

Benim demek istediğim bu.

Aslında yanlış bilgi veren yok ortada. Herkes kendi tecrübesini ve fikrini paylaşıyor ki konu olarak foruma açılıyorsa bu cevaplar beklenen şeyler. En nihayetinde de hepimizin ortak söylediği şey; ''üroloğa görün.''

Yanlış bilgi diyen arkadaştan kaynak istedim atmadı. Bu durumda varsayımlarda bulunmuş oldu o da bizim gibi. %52 değilim ki direkt tamam diyeyim, mesajlarımızı çürüteceksen kaynak at. Sonuçta dediğim gibi, herkes kendi bildiğini söylüyor, ki benim yazdığımda yanlış bir bilgi değil. Güzelce ifade de ettim aslında.
Bu kadar kolaysa ben de penislerin efendisiyim ama kaynağa gerek yok çünkü ben öyle yazdım.

Yani sonuç olarak ortada hiçbir şey yok. Mastürbasyon, prezervatif falan bunlar yurt dışında 15 yaş çocukların okul müfredat ders konusu. Aşmamız gerek artık.
Nintendo'nun söylediği de mutlaka kaçırdığı şeyler vardır ama yanlış da değil, benim dediğim yola çıkıyor. İsteyen Google'a yazarsa bir sürü sayfa çıkıyor. Ayıp bir şey de yok.