Sonuna kadar katılıyorum hocam bu pislik için cezaevi rahat nefes olur. Aslında suç bunlarda da değil bunları ülkeye sokanlar da.İdamla infazla bir kerede kurtulmasınlar. İşkence yapılmalı bunun gibi pisliklere. Acı çekerek ölmeliler.
Hocam bu ne kadar terbiyeli efendi duruşunuzu gösteren bir duruştur video da ki kişi çok rahat ve sakin baksanıza.Bu sabah telefonuma mesaj geldi flash patladı kızın biri fotoğraf çektiğimi sandı az daha meydan dayağı yiyorduk zor yırttım![]()
Gerçekten öyle hocam fakat biz terbiyeli aileden geldiğimiz için ve saygılı olduğumuz için çekiniyoruz ve temasdan kaçınıyoruz fakat bu adi pis sapık çok rahat ve sakin.Balık istifi dolmuşlarda otobüslerde zorunlu olarak temas ediyoruz. Mümkün oldukça kaçınıyorum ama zorunlu olarak oluyor bu durum. Ama bu şerefsizin yaptığı (ceza yiyebilirim sıkıntı yok) insanlık dışı. Hani yanlışlıkla değdin çarptın neysede. Kadının üstüne boşalmak nedir ya. Kaçıncı seviye midesizlik.
Bende sizle aynı şeyi düşünüyorum hocam dobra ve güzel yorumunuz için çok sağ olun. Umarım o gün bir an önce gelir.Ülkeyi yozlaştırıyorlar ve kendi ülkemizde kendi haklarımızı bunlar bizden daha çok kullanıyor.
Elbet gün gelecek, hepsi bir makamdan inecek aşağı. O gün çabuk gelsin.
Son düzenleme: