İdamla infazla bir kerede kurtulmasınlar. İşkence yapılmalı bunun gibi pisliklere. Acı çekerek ölmeliler.
Sonuna kadar katılıyorum hocam bu pislik için cezaevi rahat nefes olur. Aslında suç bunlarda da değil bunları ülkeye sokanlar da.
Bu sabah telefonuma mesaj geldi flash patladı kızın biri fotoğraf çektiğimi sandı az daha meydan dayağı yiyorduk zor yırttım 🥶
Hocam bu ne kadar terbiyeli efendi duruşunuzu gösteren bir duruştur video da ki kişi çok rahat ve sakin baksanıza.
Balık istifi dolmuşlarda otobüslerde zorunlu olarak temas ediyoruz. Mümkün oldukça kaçınıyorum ama zorunlu olarak oluyor bu durum. Ama bu şerefsizin yaptığı (ceza yiyebilirim sıkıntı yok) insanlık dışı. Hani yanlışlıkla değdin çarptın neysede. Kadının üstüne boşalmak nedir ya. Kaçıncı seviye midesizlik.
Gerçekten öyle hocam fakat biz terbiyeli aileden geldiğimiz için ve saygılı olduğumuz için çekiniyoruz ve temasdan kaçınıyoruz fakat bu adi pis sapık çok rahat ve sakin.

Ülkeyi yozlaştırıyorlar ve kendi ülkemizde kendi haklarımızı bunlar bizden daha çok kullanıyor.

Elbet gün gelecek, hepsi bir makamdan inecek aşağı. O gün çabuk gelsin.
Bende sizle aynı şeyi düşünüyorum hocam dobra ve güzel yorumunuz için çok sağ olun. Umarım o gün bir an önce gelir.

Son düzenleme:
Atalarımızın güzel bir sözü var. Ayıdan post Araptan dost olmaz.

Ben ülkmede Afgan, Suriyeli, Türkmen, Kırgız, Rus, Ukraynalı vs. istemiyorum. Hepsinin gitmesini istiyorum. Keşke İtalya'da olduğu gibi aşırı sağ yükselse...

Yanlışlıkla değmek falan kusura bakmayın ama çok saf ve temiz cümeleler hocam. Boşalma olayının olması için kerkinme lazım bildiğiniz, ileri geri hareket etmek lazım. Bayağı çok afedersiniz arkadan kasti olarak uzun temas etmeniz lazım.

Tek dokunmayla boşalması da muhtemel, çünkü herifler cinselliğin afrikasında.
Degerli ve sevgili esat hocam güzel analiziniz ve güzel yorumunuz için çok sağ olun bence hanım ablamız telefonla uğraştığı esnada bu adi sapık bunu fırsat bilip kerkinme yapmış olabilir. Ya da bir yerde okumuştum ayakta hiç dokunmadan orgazm olup boşalan insanlar var mış bu pis sapıkta bunlardan biri olabilir.

Yemin ediyorum bu haberler yüzünden sinir küpüne döndüm. Haberleri görmekten şikayet etmiyorum, bu haberlerin olma nedenine sinirleniyorum. Bir kez gündem pozitif haberlerle doluşsa olmuyor. Bu ne olduğu belirsiz kişileri ülkeye alırsan ve kanunu uygulamazsan cirit atar. Kendi sapığımız yetmiyor, bir de ithal ediyoruz. Ne diyeyim abi? %52 oran var ve oy verenler durumdan memnun ki sesleri çıkmıyor. Filistin için ses çıkaran insanlar kendi vatandaşına, ırkına sessiz kalıyor. Trajikomik olay neyse, susuyorum gerçekten bu ülkenin bazı insanları hiçbir şey hak etmiyor.
Çok haklısınız yorumunuza ek bir bilgi vermek istiyorum. Bu tür haberlere halka kin ve nefret filan diye hükümet yayın yasağı uyguluyor ki kendileri de oy kaybetmesin diye özellikle bu pis Suriyeli Afgan'ın yaptığı sapikliklarini haber yapmıyorlar bu yüzden yayın yasağı getiriyorlar.

Bende onu anlamadım hiçbir sürtünme vs. olmadığı halde nasıl boşalıyor bu herif?
Hocam hanım ablamız telefonla uğraşırken bunu fırsat bilen bu adi sapık kerkinmis olabilir veya bir yerde okumuştum ayakta hiçbir şey yapmadan orgazm olup boşalan kişiler var mış bu sapıkta bunlardan biri olabilir.

Son düzenleme:
Özellikle bu pis Suriyeli Afgan'ın yaptığı sapikliklarini haber yapmıyorlar bu yüzden yayın yasağı getiriyorlar.

Tüm ülkenin hakkına girmek o kadar kolay değil. Sizin inancınızı bilmem saygı da duyarım ama benim inancıma göre öteki tarafta bunun hesabı sorulacak elbet.

Çok şükür bugüne kadar AKP ve türevlerine bir oy bile vermedim. Bunları ülkeye alanlar onlar sonuçta. Yoksa bu olayları görünce nasıl uyurdum akşam.

Boşalacaksan evinde boşal. Ne tip insanlar var bu dünyada.

O otobüste çocuklar da olabilir. Kadın zaten travma geçirmiştir.

Cinsel eğitim verilmezse böyle olur. Cinsel eğitim verilecek ya. Penis vajina nedir öğretilecek. Nerede yapılır onlar da öğretilecek.

Git evinde şeyini yap. Odanı kilitle. Ama insan içinde yapılmaz.

Hep şu araplar yüzünden.