seeraddar

Yetkin
TYT’m gayet iyi, biliyorsunuz zaten. Mezuna kalmam kesinleşti. Şu an AYT matematiği saldım, çünkü vakitten dolayı ilerleyemiyorum. Geometriye başladım, 20 net almak için; gayet güzel gidiyor. AYT feni bu 3 ayda bitireceğim. Sınavdan 1 hafta sonra tekrar çalışmaya başlayınca TYT fizik ve biyolojiyi en üst seviyeye getirmek istiyorum ve hazır elim değmişken genel bir TYT tekrarı düşünüyorum. Bu süreç 2 veya 3 ay sürecek. Kalan 10 ayın 4 veya 5’inde AYT kamplarını bitirip, kalan sürede artık denemelere bakarım. AYT için bu sene 35 fen, 25 matematik; TYT’de 90 bandı yaparım diyorum ama tıp kazanmaya yetmez gibi.

TYT'm gayet iyi, biliyorsunuz zaten. Mezuna kalmam kesinleşti. Şu an AYT matematiği saldım, çünkü vakitten dolayı ilerleyemiyorum. Geometriye başladım, 20 net almak için; gayet güzel gidiyor. AYT feni bu 3 ayda bitireceğim. Sınavdan 1 hafta sonra tekrar çalışmaya başlayınca TYT fizik ve biyolojiyi en üst seviyeye getirmek istiyorum ve hazır elim değmişken genel bir TYT tekrarı düşünüyorum. Bu süreç 2 veya 3 ay sürecek. Kalan 10 ayın 4 veya 5'inde AYT kamplarını bitirip, kalan sürede artık denemelere bakarım. AYT için bu sene 35 fen, 25 matematik; TYT'de 90 bandı yaparım diyorum ama tıp kazanmaya yetmez gibi.

Salma, 2,5 ay sınavı kazanmanı belirleyecek zaman. Dişini sık 12 saat 70 gün çalış ve git.

Sınavda ne olacağını bilmiyorsun. Belki AYT matematik çok kolay çıkacak belki senin bildiğin yerlerden zor soru çıkıp seni öne atacak. 2,5 ayda son bir asılma ile hala tıp kazanma ihtimalin var. Sakın mezun kafasına girme. Sonuçlar açıklandıktan sonra mezuna kalacağım dersin.

Ben TYT feni branş denemeler ve soru çözüm videoları üzerinden hâlletmeye çalışmıştım. TYT matematikte de branş denemeler genel olarak soru bankası çözmekten bence daha yararlıdır.

AYT fen için MEBİ'den çalışmanızı öneririm. MEBİ sayesinde biyolojide 10 doğru 2 yanlış yapmış idim ve bunu son bir ay çalışarak başarmıştım. Belki de yalnızca şanstı emin değilim.

AYT matematik için de branş denemeler iş görür diye düşünüyorum. Öte yandan sakın salma son güne dek çalış. Belki de başaracaksın hayat bu belli olmaz ne olacağı.

Ben TYT feni branş denemeler ve soru çözüm videoları üzerinden hâlletmeye çalışmıştım. TYT Matematikte de branş denemeler genel olarak soru bankası çözmekten bence daha yararlıdır.

AYT fen için MEBİ'den çalışmanızı öneririm. MEBİ sayesinde biyolojide 10 doğru 2 yanlış yapmış idim ve bunu son bir ay çalışarak başarmıştım. Belki de yalnızca şanstı emin değilim.

AYT matematik için de branş denemeler iş görür diye düşünüyorum. Öte yandan sakın salma son güne dek çalış. Belki de başaracaksın hayat bu belli olmaz ne olacağı.
TYT fen branş denemesi işe yaramış mıydı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
TYT fen branş denemesi işe yaramış mıydı?

Genel olarak YKS fende branş denemesi işe yarar. Çünkü sorular genelde belirli bir kalıptan çıkıyor. Branş çözünce sürekli aynı kalıp ve ekstra olarak orijinal soru görüyorsun. 1 kaynaktan sonra branşa geçilmeli bence TYT fende. AYT fende ise 2 olabilir.

Ben adamakıllı kaynak çözmedim TYT fende. Sadece konu anlatım+soru çözüm videosu sonra full branş denemesi spamladım. Geçen sene fulledim TYT feni.

Genel olarak YKS fende branş denemesi işe yarar. Çünkü sorular genelde belirli bir kalıpdan çıkıyor. Branş çözünce sürekli aynı kalıp ve ekstra olarak orijinal soru görüyorsun. 1 kaynaktan sonra branşa geçilmeli bence TYT fende. AYT fende ise 2 olabilir.

Ben adamakıllı kaynak çözmedim TYT fende. Sadece konu anlatım+soru çözüm videosu sonra Full branş denemesi spamladım. Geçen sene fulledim TYT feni.

Bende öyle yapıyorum. AYT'ye geç başladım bayağı ama olsun. Kazanacağım. Diş ağrılarımdan odaklanamıyorum 2 gün önce 2 dolgu yaptırdım ve anestezi iğnesinin yeri ile dolgular biraz ağrı yapıyor.

Sayısalda 91.000 idi. Dediklerimi adam akıllı yapsam daha iyi bir sıralama yapacağıma eminim ancak yapmadım.
Obk kırık maalesef.