Art The Clown
Üstün
Arkadaşlar, bende metpamid ve emedur var sizce hangisi daha iyi? Veya bunlar dışında öneriniz var mı?
Bol tuzlu ayran.Arkadaşlar, bende metpamid ve emedur var sizce hangisi daha iyi? Veya bunlar dışında öneriniz var mı?
Hocam ben psikoz hastasıyım psikoz atakları geçirdiğim zaman mide bulantısı başlıyor o yüzden hangisi daha iyi gelir diye.Hafif bulantı için emedur, ağır bulantı ve kusma için metpamid iyidir. Ama bunlardan en önemlisi neden midenizin bulandığını tespit edip tedavisine bakmak.
Çok geçmiş olsun hocam. Mümkünse önce doktorunuz ile konuşun bu durumu, çünkü bilinçsiz ilaç kullanımı çok doğru değil.Hocam ben psikoz hastasıyım psikoz atakları geçirdiğim zaman mide bulantısı başlıyor o yüzden hangisi daha iyi gelir diye.
Çok teşekkür ederim hocam Allah kimseye vermesin bu hastalığı.
Aldım hocam bu akşamdan sonra başlayacağım kullanmaya birkaç gün sonra değişim olursa yazarım buraya.Hocam eczaneden talcid al. Kesin ve net çözüm geçiriyor. Benim sabahları bazen ağır kahvaltı yapınca midem bulanıyor bundan bir tane gömüyorum 2 dakikada geçiyor. Al bundan gel bana dua et sonra.
Eki Görüntüle 91193