Mide bulantısı için öneri

Bay Anderson 1

Uzman
Yer
Antartika
2 lavabo dolusu kustum, biraz fazla abur cubur tükettim, çok pişmanım. Benden başlayan bu olay ablama, sonra da dedemde de oldu. Ne önerirsiniz?

Yediklerim şeyler tarihi geçik değildi zehirlendiğimi düşünmüyorum çok fazla şey tükettim. Dedeme ve ablama nasıl bulaştığını merak ediyorum.

Yediklerim şeyler tarihi geçik değildi zehirlendiğimi düşünmüyorum çok fazla şey tükettim. Dedeme ve ablama nasıl bulaştığını merak ediyorum.
Bulaşıcı bir şey değil bu işte. Bir şeyin seni zehirlemesi için illa tarihi geçik mi olmalı? Hava almıştır, bayatlamıştır, bozulmuştur. Üçünüzün de yediği ortak şeylere bir bakın, yemek falan.

Reis şimdi eğer bulaştıysa bunda bir gariplik olduğunu anlamışsındır çok abur cubur yiyerek olmaz. Doktora görünün biz size diyemeyiz zehirlendin diye.

Hastaneye git. Sakın midem bulanıyor diye su içme daha kötü olabilirsin.

Acile gidin direkt.
Evde varsa mide bulantısı için olan ilaçlardan kullanırsınız, Rennie kullanıyordum ben doktor gözetiminde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…